Λαχταριστές μπριζόλες, τραγανά και ζουμερά παϊδάκια, θεϊκά χειροποίητα μπιφτέκια, εξαιρετικά rib-eyes και T-bones. Πεντανόστιμα παρασκευάσματα. Οι λάτρεις της κρεατοφαγίας παρακαλώ να δώσουν προσοχή.
Με… όνομα βαρύ σαν ιστορία, οι γιοί του Αντώνιου Πάσχου συνεχίζουν και εξελίσσουν την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του πατέρα τους από το πρώτο κρεοπωλείο της οδού Παρασκευοπούλου 103 στα Κάτω Πατήσια (1975) με τέσσερα νέα καταστήματα. Ένα στο Αιγάλεω (Λιούμη) και τρία στο Περιστέρι: Στο Μπουρνάζι, στον Άγιο Ιερόθεο και στο γήπεδο του Ατρομήτου.
Όταν έχεις πάθος και μεράκι γι’αυτό που κάνεις, διαπρέπεις. Όταν αγαπάς τον πελάτη σου, αυτός θα σου ξανάρθει. Αυτή δείχνει να είναι η συνταγή “των Παιδιών” σε συνάρτηση με την εξαιρετική ποιότητα σε όλη τη γκάμα των κρεάτων τους, αλλά και την συνεχή εναρμόνισή τους με τις επιταγές της εποχής.
Αριστερά: Το πρώτο κρεοπωλείο της οδού Παρασκευοπούλου 103 στα Κάτω Πατήσια (1975). Δεξιά: Υπερσύγχρονα dry aging ψυγεία για κρέας απαράμιλλης γεύσης. |
Mε στόχο πάντα την ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων γαστρονομικών αναγκών της αγοράς, διαθέτουν ψυγεία ξηρής ωρίμανσης παρέχοντάς μοσχαρίσιο κρέας 30-45 ημερών. Τι σημαίνει αυτό;
Καθώς το κρέας ηρεμεί, τα ένζυμα που υπάρχουν στα κύτταρα των μυών ελευθερώνονται και διασπούν τις πρωτεΐνες σε αμινοξέα ενώ κάποια απ’ αυτά δημιουργούν το “ουμάμι” (νοστιμιά) δίνοντας βάθος στη γεύση. Μετατρέπουν τους λίγους υδατάνθρακες που έχει το κρέας σε σάκχαρα κι έτσι το κρέας γίνεται γλυκύτερο. Ακόμα, διασπούν τους συνδετικούς ιστούς γύρω από τις πρωτεΐνες και κάνουν το κρέας τρυφερότερο.
Ό,τι κρέας κι αν θες, όποια κοπή κι αν θες, “Τα Παιδιά” θα σε δικαιώσουν. Τα καταστήματα προμηθεύονται κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες μόνο αν πληρούν τις προδιαγραφες ποιότητος που αυτοί επιθυμούν. Ουρά, χτένι, ελιά, κιλότο, κόντρα ή νουά, θα τα βρείς όλα εκεί ή στο e-shop τους στο www.kreopoleiotapaidia.gr.