Η χειμερινή εκδοχή του εξαιρετικού εστιατορίου της Αντιπάρου “προσγειώθηκε” στη Ναϊάδων στο Παγκράτι για να απογειώσει τη γευστική μας παλέτα. Ο Γιάννης Σαπουτζής εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα μοναδικό χώρο που “παντρεύει” το παλιό με το καινούργιο, το χρώμα με το μαύρο, τη πορσελάνη με το μέταλλο, τον τόνο τατάκι με ponzu sauce με το Prime Rib για 2 άτομα. Μέσα από τις αντιθέσεις, θριαμβεύει η υψηλή αισθητική και η haute cuisine. Το art de la table του θυμίζει εστιατόρια ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, με ίσες δόσεις φαντασίας και πολυτέλειας, με vintage mix & match σερβίτσια, μοναδικά μπιμπελό και φρέσκες ανθοσυνθέσεις.