spot_img

Τα Γιούλια: Ζαχαροπλαστική με μεράκι από το 1945 στη Νέα Ιωνία

Τα Γιούλια δημιουργήθηκαν το 1945 από τον Ευάγγελο Αγιακλόγλου. Το όνομα το αφιέρωσε στην σύζυγο του Ιουλία την οποία συνήθιζε να φωνάζει Γιούλια όπως τα γνωστά λουλούδια. Το μεράκι κι η αγάπη του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, τον ανέδειξαν σε κορυφαίο ζαχαροπλάστη της εποχής σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο, με τις μοναδικές συνταγές του να έχουν περάσει αισίως στην τρίτη γενιά της οικογενείας, τους εγγονούς του, και να “ζουν” μέχρι και σήμερα μέσα από αυτούς.

Με 3 σύγχρονα και αρχιτεκτονικά άρτια καταστήματα, 2 στον Περισσό κι ένα στη Νέα Ιωνία, τα Γιούλια συνεχίζουν μια παράδοση που αγαπήθηκε απ΄όλη την Αθήνα και που πλέον αγγίζει τα όρια του μύθουΑρωματικό τσουρέκι, γλυκά του κουταλιού, βουτυράτο γαλακτομπούρεκο και τραγανό φύλλο μπακλαβά, στις προδιαγραφές και με τις πολίτικες ρίζες του παππού Βαγγέλη. Ολόφρεσκες δημιουργίες, που δεν ακολουθούν την πεπατημένη των έτοιμων μιγμάτων αλλά παραμένουν πιστά στις αξίες και την υψηλή ποιότητα της ιστορίας τους

Στα καταστήματα θα βρείτε ό,τι ζητάει η ψυχή σαςεμείς το αγαπάμε για τα υπέροχα σιροπιαστά του αλλά και γιατί βρίσκεται κοντά μας σε κάθε κοινωνική περίσταση (γάμος, βάπτιση, γενέθλια, κλπ) με υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες catering που σφυριλατούν προσωπικούς δεσμούς χρόνων. Το προτιμάμε επίσης για τον καθημερινό μας καφέ συνοδεία κρουασάν ή μηλόπιτας αλλά και για τα πεντανόστιμα snacks του όπως τσιαπάτα ή σπανακόπιτα

Τα Γιούλια
Αναγεννήσεως 49-51, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102778840
Αλέκου Παναγούλη 74, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102798351
Μεσολογγίου 24, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102799766
.
.

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Η Αθήνα σε τροχιά ηθικής διατροφής: Οι καλύτερες vegetarian & vegan γαστρονομικές προτάσεις

Η διαδικασία της θρέψης είναι από τις πιο σημαντικές για τον οργανισμό, αλλά συνήθως επαφίεται λανθασμένα αποκλειστικά στο πεδίο...

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Τι καινούργιο λέει το φλιτζάνι στα specialty coffee shops της Αθήνας

Στην εποχή μας ο καφές αυτοπροσδιορίζεται από υψόμετρα και μικροκλίματα, είναι μια οικουμενική γλώσσα, μια συνθήκη ειρήνης, μια ιεροτελεστία...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot