Τα Γιούλια δημιουργήθηκαν το 1945 από τον Ευάγγελο Αγιακλόγλου. Το όνομα το αφιέρωσε στην σύζυγο του Ιουλία την οποία συνήθιζε να φωνάζει Γιούλια όπως τα γνωστά λουλούδια. Το μεράκι κι η αγάπη του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, τον ανέδειξαν σε κορυφαίο ζαχαροπλάστη της εποχής σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο, με τις μοναδικές συνταγές του να έχουν περάσει αισίως στην τρίτη γενιά της οικογενείας, τους εγγονούς του, και να “ζουν” μέχρι και σήμερα μέσα από αυτούς.
Με 3 σύγχρονα και αρχιτεκτονικά άρτια καταστήματα, 2 στον Περισσό κι ένα στη Νέα Ιωνία, τα Γιούλια συνεχίζουν μια παράδοση που αγαπήθηκε απ΄όλη την Αθήνα και που πλέον αγγίζει τα όρια του μύθου. Αρωματικό τσουρέκι, γλυκά του κουταλιού, βουτυράτο γαλακτομπούρεκο και τραγανό φύλλο μπακλαβά, στις προδιαγραφές και με τις πολίτικες ρίζες του παππού Βαγγέλη. Ολόφρεσκες δημιουργίες, που δεν ακολουθούν την πεπατημένη των έτοιμων μιγμάτων αλλά παραμένουν πιστά στις αξίες και την υψηλή ποιότητα της ιστορίας τους.
Στα καταστήματα θα βρείτε ό,τι ζητάει η ψυχή σας – εμείς το αγαπάμε για τα υπέροχα σιροπιαστά του αλλά και γιατί βρίσκεται κοντά μας σε κάθε κοινωνική περίσταση (γάμος, βάπτιση, γενέθλια, κλπ) με υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες catering που σφυριλατούν προσωπικούς δεσμούς χρόνων. Το προτιμάμε επίσης για τον καθημερινό μας καφέ συνοδεία κρουασάν ή μηλόπιτας αλλά και για τα πεντανόστιμα snacks του όπως τσιαπάτα ή σπανακόπιτα.
Τα Γιούλια: Ζαχαροπλαστική με μεράκι από το 1945 στη Νέα Ιωνία
Τα Γιούλια
Αναγεννήσεως 49-51, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102778840
Αλέκου Παναγούλη 74, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102798351
Μεσολογγίου 24, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102799766
.
.