Από το παραδοσιακό κρεοπωλείο που ιδρύθηκε το 1980, το “Αφοί Αποστολόπουλοι” εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο κατάστημα το οποίο πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, τις συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται από τη νομοθεσία και την μοντέρνα σχεδίαση.
Στο κατάστημά μας έχουμε την γνώση να παρέχουμε στον πελάτη μας ό,τι κρέας και κοπή μας ζητήσει αφιερώνοντας χρόνο στην συνεχή μας ενημέρωση διαρκώς σε διαφορα σεμινάρια μαγειρικής και κοπής κρέατος. Το κατάστημα μας προμηθεύεται κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες που εμείς αναζητούμε και επιλέγουμε εάν κι εφόσον πληρούν τις προδιαγραφες ποιότητος που εμείς θέλουμε.
Τα κρέατα που μπορεί κάποιος να βρει στο κατάστημά μας είναι νεαρά μοσχάρια 8 εως 12 μηνών από Καρδιτσα & Τρικαλα, μοσχίδες (θηλυκά μοσχάρια ελεύθερης βοσκής) από Καρδιτσα & Τρικαλα, χοιρινά από Καρδίτσα φυτικής εκτροφής, κοτόπουλα ελληνικά Νιτσιάκος Ιωαννίνων ελεύθερης βοσκης, Πινδου βιολογικα καθως και βιολογικά Τριπολεως Bio Greco.
Επιπλέον το κατάστημα μας διαθέτει εκτός των κλασσικών κρεάτων μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα κρέατα όπως είναι ο ελληνικός μαύρος χοίρος, ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης και λουκάνικα βουβαλίσια ενώ διαθέτουμε και ολη την γκάμα του αμερικάνικου μοσχαριού black angus όπως ribeye prime quality, tenderloin(φιλέτο), picanha burger angus καθώς και οποιοδήποτε άλλο κομμάτι από το angus beef το οποίο μπορούμε να σας φέρουμε.
Τελος, εκτός των κρεάτων, το κατάστημα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο στο οποίο εμείς επεξεργαζόμαστε το κρέας, το μαρινάρουμε και του δίνουμε τελική μορφή για ψήσιμο. ‘Ολα μας τα κρεατοπαρασκευάσματα γίνονται με αγάπη και μεράκι σκεπτόμενοι τις ανάγκες και τον περιορισμένο χρόνο του σύγχρονου ‘Ελληνα με αποτέλεσμα εμείς να φροντίζουμε να έχετε ένα γρήγορο, νόστιμο, υγιεινό, θρεπτικο κι εύκολο στο μαγείρεμα γεύμα!
Στο κατάστημά μας έχουμε την γνώση να παρέχουμε στον πελάτη μας ό,τι κρέας και κοπή μας ζητήσει αφιερώνοντας χρόνο στην συνεχή μας ενημέρωση διαρκώς σε διαφορα σεμινάρια μαγειρικής και κοπής κρέατος. Το κατάστημα μας προμηθεύεται κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες που εμείς αναζητούμε και επιλέγουμε εάν κι εφόσον πληρούν τις προδιαγραφες ποιότητος που εμείς θέλουμε.
Τα κρέατα που μπορεί κάποιος να βρει στο κατάστημά μας είναι νεαρά μοσχάρια 8 εως 12 μηνών από Καρδιτσα & Τρικαλα, μοσχίδες (θηλυκά μοσχάρια ελεύθερης βοσκής) από Καρδιτσα & Τρικαλα, χοιρινά από Καρδίτσα φυτικής εκτροφής, κοτόπουλα ελληνικά Νιτσιάκος Ιωαννίνων ελεύθερης βοσκης, Πινδου βιολογικα καθως και βιολογικά Τριπολεως Bio Greco.
Επιπλέον το κατάστημα μας διαθέτει εκτός των κλασσικών κρεάτων μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα κρέατα όπως είναι ο ελληνικός μαύρος χοίρος, ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης και λουκάνικα βουβαλίσια ενώ διαθέτουμε και ολη την γκάμα του αμερικάνικου μοσχαριού black angus όπως ribeye prime quality, tenderloin(φιλέτο), picanha burger angus καθώς και οποιοδήποτε άλλο κομμάτι από το angus beef το οποίο μπορούμε να σας φέρουμε.
Τελος, εκτός των κρεάτων, το κατάστημα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο στο οποίο εμείς επεξεργαζόμαστε το κρέας, το μαρινάρουμε και του δίνουμε τελική μορφή για ψήσιμο. ‘Ολα μας τα κρεατοπαρασκευάσματα γίνονται με αγάπη και μεράκι σκεπτόμενοι τις ανάγκες και τον περιορισμένο χρόνο του σύγχρονου ‘Ελληνα με αποτέλεσμα εμείς να φροντίζουμε να έχετε ένα γρήγορο, νόστιμο, υγιεινό, θρεπτικο κι εύκολο στο μαγείρεμα γεύμα!
Αγίας Βαρβάρας 61, Χαλάνδρι (Αβάνα), τηλ. 2106755322
.
.
.