Στο Desserts ο Pastry Chef Γρηγόρης Γαστεράτος, γνωστός από τις συνταγές του στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, την τηλεόραση και τις συνεργασίες του με επώνυμα ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, δημιουργεί ποιοτικά, χειροποίητα γλυκά, που έχουν την υπογραφή του. Σε δημιουργική σύμπνοια με την Μαρία Σανδήλου, Food Stylist και editor με πολλών χρόνων επαγγελματική εμπειρία στο Food Advertising, προσφέρουν καθημερινά μικρά γλυκά θαύματα για κάθε σημαντική μας στιγμή, όπως γάμος, βάπτιση, γενέθλια, εκδηλώσεις.
Το Desserts γεννήθηκε το 2002 στο Μαρούσι και μετακόμισε πρόσφατα στο νέο του σπίτι στο Νέο Ψυχικό. Σ’έναν χώρο που πατροπαράδοτα υπήρξε εργαστήριο, ο Γρηγόρης Γαστεράτος εμφύσησε νέα ζωή, με τολμηρά στοιχεία κόκκινου και vintage έπιπλα που θυμίζουν pâtisserie στη Γαλλία. Μπαίνοντας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναστατωθείτε με τις μεθυστικές μυρωδιές που αναδύονται από τους φούρνους που ψήνουν κέικ, τσουρέκια, μπισκότα, αλλά και την πανδαισία χρωμάτων στις δημιουργίες του που μαγνητίζουν το βλέμμα.
Η άγλυκη κρέμα γάλακτός του πρωταγωνιστεί στις φρεσκότατες τούρτες και στα ατομικά γλυκά, τα οποία παντρεύονται με φρούτα εποχής και εξαιρετικής ποιότητος σοκολάτα. Λατρέψαμε τις τάρτες και τα σιροπιαστά γλυκά, τα μοναδικά κεράσματα, τα αφράτα cup cakes, τις signature lemon pies, τα πλούσια cheese cakes, τα μαρεγκάκια, τις μαντλένες και όλες τις άλλες εμπνεύσεις του. Ένας ζαχαροπλάστης βιρτουόζος, που γνωρίζοντας τον, μέσα στην απλότητά του και την προσήνειά του, ανακαλύπτεις έναν πραγματικό καλλιτέχνη.
Η αποκλειστικότητα του Desserts, είναι οι πολυώροφες τούρτες με επικάλυψη ζαχαρόπαστας και 3D διακοσμήσεις, που δεν είναι κέικ, ή ψεύτικες, αλλά παρασκευάζονται με μους σοκολάτα, άγλυκη κρέμα γάλακτος και σιροπιασμένο παντεσπάνι.