spot_img

Desserts: Το γλυκό θαύμα του Γρηγόρη Γαστεράτου στο Ψυχικό

Στο Desserts ο Pastry Chef Γρηγόρης Γαστεράτος, γνωστός από τις συνταγές του στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, την τηλεόραση και τις συνεργασίες του με επώνυμα ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, δημιουργεί ποιοτικά, χειροποίητα γλυκά, που έχουν την υπογραφή τουΣε δημιουργική σύμπνοια με την Μαρία Σανδήλου, Food Stylist και editor με πολλών χρόνων επαγγελματική εμπειρία στο Food Advertising, προσφέρουν καθημερινά μικρά γλυκά θαύματα για κάθε σημαντική μας στιγμή, όπως γάμος, βάπτιση, γενέθλια, εκδηλώσεις.

Το Desserts γεννήθηκε το 2002 στο Μαρούσι και μετακόμισε πρόσφατα στο νέο του σπίτι στο Νέο Ψυχικό. Σ’έναν χώρο που πατροπαράδοτα υπήρξε εργαστήριο, ο Γρηγόρης Γαστεράτος εμφύσησε νέα ζωή, με τολμηρά στοιχεία κόκκινου και vintage έπιπλα που θυμίζουν pâtisserie στη Γαλλία. Μπαίνοντας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναστατωθείτε με τις μεθυστικές μυρωδιές που αναδύονται από τους φούρνους που ψήνουν κέικ, τσουρέκια, μπισκότα, αλλά και την πανδαισία χρωμάτων στις δημιουργίες του που μαγνητίζουν το βλέμμα

Η άγλυκη κρέμα γάλακτός του πρωταγωνιστεί στις φρεσκότατες τούρτες και στα ατομικά γλυκά, τα οποία παντρεύονται με φρούτα εποχής και εξαιρετικής ποιότητος σοκολάτα. Λατρέψαμε τις τάρτες και τα σιροπιαστά γλυκά, τα μοναδικά κεράσματα, τα αφράτα cup cakes, τις signature lemon pies, τα πλούσια cheese cakes, τα μαρεγκάκια, τις μαντλένες και όλες τις άλλες εμπνεύσεις του. Ένας ζαχαροπλάστης βιρτουόζος, που γνωρίζοντας τον, μέσα στην απλότητά του και την προσήνειά του, ανακαλύπτεις έναν πραγματικό καλλιτέχνη.

Η αποκλειστικότητα του Dessertsείναι οι πολυώροφες τούρτες με επικάλυψη ζαχαρόπαστας και 3D διακοσμήσεις, που δεν είναι κέικ, ή ψεύτικες, αλλά παρασκευάζονται με μους σοκολάτα, άγλυκη κρέμα γάλακτος και σιροπιασμένο παντεσπάνι.

Desserts
Πηνελόπης Δέλτα 30, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2108029324
www.desserts.gr

Facebook

 

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot