Η ιστορία των 60 χρόνων του και η διαρκής του ενημέρωση με τα καλύτερα ποιοτικά κρέατα από την ελληνική ύπαιθρο, το καθιστούν ένα από τα κορυφαία κρεοπωλεία στην Αθήνα. Η φιλοσοφία του συνοψίζεται σε μία πρόταση: Ο Μιχάλης Πετρόπουλος στο κατάστημά του προσφέρει μόνο ό,τι θα έδινε και στα παιδιά του.
Το προτιμούμε για τα δώδεκα είδη μοσχαριών από την ελληνική και παγκόσμια εκτροφή, τα θηλυκά χοιρινά με ζουμερό και εύγεστο κρέας, τα ελληνικά αμνοερίφια, τα κοτόπουλα κάθε είδους, όλα από πιστοποιημένες μικρές φάρμες, αλλά και για το βουβαλίσιο κρέας από την Λίμνη Κερκίνης. Για τους πελάτες υψηλών απαιτήσεων, το κρεοπωλείο προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας αμερικάνικο μοσχαρίσιο κρέας Black Agnus Prime Quality, Wagyu και Kobe.
