Οι φωτιές στην κουζίνα της Πιπεριάς ξεκίνησαν να καίνε στις 15 Μαρτίου του 2001. Η μοντέρνα ταβέρνα, μετά από σύντομη αναζήτηση ταυτότητας, βρήκε τον θαλασσινό προσανατολισμό της με την πολύτιμη συμβολή των πρώτων πελατών και φίλων, στους οποίους η Πιπεριά χρωστάει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της!
Ο σεφ Παναγιώτης Παπανικολάου, δημιούργησε ένα καινοτόμο μενού, με πολλά από τα αρχικά πιάτα να στέκονται με αξιώσεις έως και σήμερα, έχοντας αποκτήσει φανατικούς φίλους. Στο πέρασμα των χρόνων η Πιπεριά ωρίμασε κι έχει εξελιχθεί σε ένα μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα οικείο και προσιτό εστιατόριο με σύγχρονη κουζίνα, βασισμένη στα θαλασσινά.
Τακτική ανανέωση πιάτων και χώρων, προσεκτικό σέρβις, διαρκής αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών σε συνδυασμό με ενσωμάτωση νέων μαγειρικών τεχνικών, και σταθερότητα στην εκτέλεση των συνταγών, είναι τα τέσσερα σημεία του εστιατορικού μας ορίζοντα.
Αγγελου Σικελιανού 8, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106729114
.