spot_img

Ρούσσης: Ποιότητα, ευθύνη, όραμα με 3 μοναδικά κρεοπωλεία στην Αττική

H Εταιρεία
H Εταιρεία ΡΟΥΣΣΗΣ ξεκίνησε το 1974 από τον Κωνσταντίνο και την Ελένη Ρούσση, σε ένα μικρό μαγαζί στα Κιούρκα Αττικής το οποίο είχε σαν δραστηριότητα την εκτροφή αρνιών και προβάτων, καθώς και την παραγωγή γάλακτος. Το 1998 την επιχείρηση αναλαμβάνει ο υιός Γεώργιος Ρούσσης. Με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο αγοράζει πλέον από Έλληνες κτηνοτρόφους τα καλύτερα αιγοπρόβατα και μοσχάρια. Μετά από μια δυναμική διαρκώς ανοδική πορεία, το 2006 η εταιρεία μετακομίζει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις οποίες έχει πλέον την δυνατότητα της κάθετης παραγωγής. Παραλαμβάνει δηλαδή το κρέας το οποίο προέρχεται από τις καλύτερες φάρμες της Ελλάδας και του εξωτερικού και με επεξεργασία φτιάχνει διάφορα κρεατοσκευάσματα όπως λουκάνικα, σουβλάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια, κοτοσουβλάκια κλπ

Θέση στην αγορά, στόχοι, ανθρώπινο δυναμικό
Η ΡΟΥΣΣΗΣ, έχοντας κατακτήσει σημαντική θέση στην αγορά, παρακολουθεί τις διατροφικές τάσεις που διαμορφώνονται και ανταποκρίνεται με ευελιξία στις διαφοροποιημένες ανάγκες και προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένη στην εκπλήρωση των υψηλών προσδοκιών που έχει δημιουργήσει η πολυετής ποιοτική παρουσία των προϊόντων της στους καταναλωτές, η ΡΟΥΣΣΗΣ επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που της εξασφαλίζουν ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των καταναλωτών, διαφοροποιώντας την έτσι από τον ανταγωνισμό.
Μία οικονομικά ισχυρή επιχείρηση, με σύγχρονη οργάνωση και δομή, με άριστο ανθρώπινο δυναμικό και με βλέμμα σταθερά στραμμένο προς τον ευρύτερο χώρο που την περιβάλλει, η ΡΟΥΣΣΗΣ έχει υιοθετήσει ένα σύστημα οργάνωσης ικανό να αντιμετωπίσει, τόσο τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής της θέσης σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται, όσο και τη συνεχή ανάπτυξη και ανέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της. Παράλληλα με τον μεθοδικό σχεδιασμό, η ΡΟΥΣΣΗΣ θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας των εργαζομένων της. Αναγνωρίζοντας ότι η συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί ουσιαστική προϋπόθεση για την επιτυχή παραγωγική λειτουργία της, επενδύει με συνέπεια και σταθερότητα στην καλλιέργεια κλίματος κοινής προοπτικής, αρμονικής συνεργασίας και συμμετοχής, με στόχο την αποτελεσματική υλοποίηση του οράματός της.

Αγάπη για το περιβάλλον
Η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία της ΡΟΥΣΣΗΣ στηρίζεται σε μια σειρά από αρχές που διέπουν αναλλοίωτες την καθημερινή επιχειρηματική πρακτική των ανθρώπων της. Οι αρχές αυτές αντικατοπτρίζονται πλήρως στην έννοια της Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Μια έννοια η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την πορεία της, και πηγάζει από την πίστη ότι η επιχειρηματική ανάπτυξή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη φροντίδα για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Η περιβαλλοντική μας ευαισθησία αποτελεί δέσμευση και σταθερή αξία σε όλη την πορεία ανάπτυξής μας. Σεβόμαστε το περιβάλλον γιατί πάνω απ’ όλα σεβόμαστε τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής του. Η συμβολή μας στην προστασία της είναι άρρηκτα δεμένη με τη φιλική προς το περιβάλλον στάση μας, τόσο ως βιοτεχνική μονάδα, όσο και ως ζωντανός οργανισμός, ως «ενεργό μέλος» της ευρύτερης περιοχής στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Κρεοπωλεία Ρούσσης
3o χλμ. Αθηνών-Καπανδριτίου, Καπανδρίτι, τηλ. 2295054317 – 18
Λεωφ. Μαραθώνος 68, Άνοιξη, τηλ. 2106215745
Διονύσου 1, πρώην Πλατεία Κέννεντυ, Χαλάνδρι, τηλ. 2106898241

 

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Sandos Vs Bao Buns : Δύο λαχταριστές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν (και που θα τα βρεις)

Έρεβος και αρώματα Άπω Ανατολής, καντούνια με υπαίθριες καντίνες, το ρεπερτόριο της ασιατικής κουζίνας είναι ποικίλο, πεντανόστιμο, μυστηριώδες και...

Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot