Ας αφήσουμε τα ψόφια. Το σουβλάκι είναι σύμβολο. Είναι γρήγορο, γευστικό, βολικό και… πλήρες σα γεύμα, είναι σφυριλατημένο στο ελληνικό DNA και είναι ένα προϊόν που αγαπάμε όλοι. Πολλοί βαυκαλίζονται ότι έχουν το καλύτερο σουβλάκι, η δοκιμή τους όμως απογοητεύει. Γι’αυτό είμαι εδώ, για να σας μιλήσω για τον Αυγερινό – το μέρος που ο απανταχού κρεατοφάγος – σουβλακολάτρης θα βρει τον παράδεισό του (εγγύηση!)
Με ιστορία που φτάνει στα μέσα των 80’s, ο Αυγερινός έχει γίνει συνώνυμος της ποιότητας και ανήκει πλέον δικαιωματικά στο πάνθεον των “best of”. Σ’ένα ανεπιτήδευτο χώρο στη πολυσύχναστη Βεϊκου, μια ανάσα από το μετρό Συγγρού-Φιξ, εκτυλίσσεται καθημερινά ένα μαγικό γαστρονομικό πανηγύρι με τα καθιερωμένα τυλιχτά (με γύρο, κοτόπουλο, χοιρινό, κεμπάπ, κλπ), τα πιο λαχταριστά κοντοσούβλια και κοκορέτσια, το πιο νόστιμο εξοχικό, τις πιο βαρβάτες μπριζόλες και τα πιο μερακλίδικα ορεκτικά.
Ελληνικό και ξένο κοινό σμίγει στον καταπράσινο πεζόδρομο, και απολαμβάνει τις απογειωμένες του προτάσεις – άλλωστε το φαγητό μας συνδέει όλους – με τους ανθρώπους του Αυγερινού να φροντίζουν για την κάθε σου ανάγκη, πάντα με χαμόγελο.