Στην πιο πολύκοσμη, ιστορική και γραφική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Μοναστηρακίου, ξένο και ελληνικό κοινό σμίγει για να απολαύσει ένα από τα καλύτερα παγωτά της πόλης, στο The Ice Cream Shop.
Το λιλιπούτειο μαγαζί με τους γλυκούς… πειρασμούς θα σε παρασύρει σ’ένα γευστικό ταξίδι, με μοναδικά παγωτά Frulatti, αυθεντικά, ιταλικά και πεντανόστιμα. Ολόφρεσκες γεύσεις που δελεάζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Για την παρασκευή τους, στο The Ice Cream Shop χρησιμοποιούνται αγνές πρώτες ύλες, φρέσκα φρούτα, φρέσκο γάλα, φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί – συνταγές απαλλαγμένες από χρωστικές, αρώματα και συντηρητικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα παγωτό δεν βαραίνει το στομάχι, έχει μοναδική υφή και πήξη, και ασφαλώς ονειρεμένες γεύσεις, που το έχουν κατατάξει στα καλύτερα gelato της Αθήνας.
Στις επιλογές πρωταγωνιστούν όλες οι κλασικές ιταλικές γεύσεις, vaniglia, stracciatella, σορμπέ φράουλα, ή λαχταριστές σοκολάτες (cioccolato, ferrero, bitter, κ.α) Ξεχωρίσαμε τη βανίλια (Ταϊτής, που είναι η ακριβότερη και πιο γευστική ποικιλία βανίλιας) και τις ύψιστης ποιότητας σοκολάτες domori (από το Εκουαδόρ και το Περού). Μη φύγετε αν δεν δοκιμάσετε τις γευστικότητες βάφλες του, ελαφριές, τραγανές και αρωματισμένες με ελληνικά παραδοσιακά μυρωδικά, αλλά και αυθεντική βάφλα Λιέγης (βάφλα με κομμάτια ζάχαρης που καραμελώνουν όταν ψήνεται), η οποία είναι τόσο νόστιμη που τρώγεται και σκέτη στο χέρι ή μαζί με τον καφέ σας!