Πρωτοακούσαμε γι’αυτό το φθινόπωρο του 2017 και το πρωτογνωρίσαμε στο φετινό Athens Food Festival, στο οποίο η ουρά για να γευτεί κανείς τα one-of-a-kind παγωτά του, ήταν δαιδαλώδης. Το IceRoll, σε λιγότερο από ένα χρόνο, έχει αποκτήσει διαστάσεις… μύθου, με τα πιο αγνά υλικά να μετουσιώνονται σε παγωτό, σε χρόνους dt, μπροστά στα μάτια σου.
Η μυσταγωγική διαδικασία ξεκινάει από μια παγωμένη πλάκα, πάνω στην οποία φρέσκο γάλα (ημέρας, άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα) συνδυάζεται με φρέσκα φρούτα εποχής ή γνωστά brands σοκολάτας και μπισκότου, για τη δημιουργία του -κυριολεκτικά πιο φρέσκου και λαχταριστού παγωτού στον κόσμο – χωρίς την προσθήκη ίχνους συντηρητικού ή άλλου τεχνητού πρόσθετου. Οι vegans ή όσοι δεν είναι “φίλοι” του αγελαδινού γάλακτος μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν για βάση γάλα καρύδας, ενώ όπως καταλαβαίνεις, μπορείς να πειραματιστείς μ’έναν ατελείωτο συνδυασμό γεύσεων από τις πρώτες ύλες που διατίθενται (από τις πιο “παραδοσιακές”, μέχρι υγιεινά super foods). Εάν δε θες να προβηματιστείς με τέτοιες πρωτοβουλίες, η ομάδα του IceRoll έχει να σου προτείνει τσεκαρισμένες κι εμπνευσμένες γεύσεις όπως σοκολατόπιτα, μπουγάτσα, πάβλοβα, bounty, snickers – όλες φτιαγμένες (καλά το κατάλαβες) με το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι τσουρέκι που κόβεται μπροστά στα μάτια σου και γίνεται παγωτό, κ.ο.κ.)
Το reinvention του παγωτού, γίνεται καθημερινά στη Γλυφάδα και στη Ρόδο, με νέα spots να έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν σε Μοναστηράκι – Χαλάνδρι – Λάρισα.
Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη