spot_img
More

    ο “Καλοφαγάς”: Ένα ποιοτικό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων με πρωταγωνιστή το καλό κρέας

    Η παραδοσιακή ταβέρνα Ο Καλοφαγάς, που πολλοί μπορεί να τη γνωρίζουν και ως «Κοτσιδού», λειτουργεί από το 1970 έως σήμερα στα Βριλήσσια με την ίδια ποιότητα και υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες.
     
    Ο Παναγιώτης Σολδάτος, φιλόξενος οικοδεσπότης, είναι η τρίτη γενιά στο “τιμόνι” του Καλοφαγά, και συνεχίζει την παράδοση, με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, το οποίο σιτεύεται, κόβεται και ψήνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, από τον ίδιο. Η πινελιά του “νέου αίματος” φαίνεται και στην πρόσφατη ανακαίνιση, η οποία ανέδειξε τον αίθριο χώρο με την απαράμιλλη θέα στην πλατεία, και την ευάερη σάλα, κρατώντας όμως αναλλοίωτη την “ψυχή” και την φιλοσοφία που είχε πάντα ο Καλοφαγάς. Αυτή της ποιοτικής και αψεγάδιαστης κρεατοφαγίας, με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική μάνα γη.
    .
    .
    Μετά από τόσα χρόνια, η καλοψημένη σταβλίσια μπριζόλα, είναι ακόμα το πιάτο που τον χαρακτηρίζει. Μία σταβλίσια μπριζόλα μπορεί να έχει κοπή από 500-1.500 γρ. και να ψηθεί όπως ακριβώς την παραγγείλεις (rare, medium, κ.ο.κ) Στο ταμπλό των κρεατικών υπάρχουν ακόμα ντόπιο μοσχαρίσιο φιλέτο, μοσχαρίσιο μπιφτέκι, Ribeye, rump steak, παϊδάκια αρνίσια, μοσχαρίσιο συκώτι, μπριζόλα χοιρινή και μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος Ολλανδίας.
    Καλοφαγάς
    Παλαιών Πατρών Γερμανού 1, Βριλήσσια, τηλ. 2108040380 
     .
     
    .

     

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αγαπημένα Ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα: Εκεί όπου η τέχνη συναντά τη γεύση

    Το καλό γλυκό είναι ένα πάντρεμα φυσικών και μεταφυσικών στοιχείων, μια αλχημία απαιτητική, που προϋποθέτει αρμονία των υλικών, ιδανικές...

    Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot