spot_img
More

    ο “Καλοφαγάς”: Ένα ποιοτικό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων με πρωταγωνιστή το καλό κρέας

    Η παραδοσιακή ταβέρνα Ο Καλοφαγάς, που πολλοί μπορεί να τη γνωρίζουν και ως «Κοτσιδού», λειτουργεί από το 1970 έως σήμερα στα Βριλήσσια με την ίδια ποιότητα και υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες.
     
    Ο Παναγιώτης Σολδάτος, φιλόξενος οικοδεσπότης, είναι η τρίτη γενιά στο “τιμόνι” του Καλοφαγά, και συνεχίζει την παράδοση, με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, το οποίο σιτεύεται, κόβεται και ψήνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, από τον ίδιο. Η πινελιά του “νέου αίματος” φαίνεται και στην πρόσφατη ανακαίνιση, η οποία ανέδειξε τον αίθριο χώρο με την απαράμιλλη θέα στην πλατεία, και την ευάερη σάλα, κρατώντας όμως αναλλοίωτη την “ψυχή” και την φιλοσοφία που είχε πάντα ο Καλοφαγάς. Αυτή της ποιοτικής και αψεγάδιαστης κρεατοφαγίας, με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική μάνα γη.
    .
    .
    Μετά από τόσα χρόνια, η καλοψημένη σταβλίσια μπριζόλα, είναι ακόμα το πιάτο που τον χαρακτηρίζει. Μία σταβλίσια μπριζόλα μπορεί να έχει κοπή από 500-1.500 γρ. και να ψηθεί όπως ακριβώς την παραγγείλεις (rare, medium, κ.ο.κ) Στο ταμπλό των κρεατικών υπάρχουν ακόμα ντόπιο μοσχαρίσιο φιλέτο, μοσχαρίσιο μπιφτέκι, Ribeye, rump steak, παϊδάκια αρνίσια, μοσχαρίσιο συκώτι, μπριζόλα χοιρινή και μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος Ολλανδίας.
    Καλοφαγάς
    Παλαιών Πατρών Γερμανού 1, Βριλήσσια, τηλ. 2108040380 
     .
     
    .

     

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

    Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Η επανάσταση του street food στην Αθήνα: Γεύσεις απ’όλο τον κόσμο που τρώγονται στο χέρι

    Το εστιατόριο σαν θεσμός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, ωστόσο προϋπήρχε πολύ πριν η Μαρία Αντουανέτα και...

    The Beer Guide: Οι καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσεις ψαγμένες μπύρες στην Αθήνα

    Η εξέλιξη της ζυθοποιίας στην Ελλάδα αλλά και οι κοινότητες των απανταχού beer lovers που δοκιμάζουν, αξιολογούν και μοιράζονται τις εμπειρίες...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot