Σ’ένα ανέμπνευστο τοπίο εστίασης που ακροβατεί μονότονα μεταξύ πίτσας-μπέργκερ-σουβλακιού, η ύπαρξη και μόνο μαγειρείων είναι σαν όαση στην έρημο. Στο Σουρωτήρι θα απολαύσεις λοιπόν γεύσεις “μαμάς” όπως αρνί φρικασέ, μοσχάρι κοκκινιστό ή νουά, σουτζουκάκια, παστίτσιο, μουσακά, και άλλα, το ένα καλύτερο απ’το άλλο. Εδώ πρωταγωνιστής είναι – καλά το κατάλαβες – το καλό, προσιτό φαγητό. Η διακόσμηση είναι τόση-όση, με τα κρεμαστά σουρωτήρια να επιβεβαιώνουν το όνομα του μαγαζιού, το οποίο παρεπιπτόντως είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Είτε λοιπόν είσαι επαγγελματίας, υπάλληλος ή φοιτητής και δεν έχεις χρόνο και resources να μαγειρέψεις, είτε είσαι ξενύχτης που γυρνάει από διασκέδαση, το Σουρωτήρι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.




