Και αίφνης, γεννήθηκε ένα μικρό εστιατόριο…
Που το περιβάλλον του, μπορεί να σε ταξιδεύει αλλού, όμως η κουζίνα του σε κρατάει στην Ελλάδα!
Ο Χάρης, επαγγελματίας διακοσμητής και ιδιοκτήτης, επιμελήθηκε την δημιουργία και την διακόσμηση του χώρου. Η Φώφη, δημοσιογράφος και συνιοδιοκτήτρια, παρεμβάλλοντας και την δική της αισθητική συμπλήρωσε την εικόνα του. Και οι δύο όμως βρίσκονται στην ”καρδιά του Αίφνης”, την κουζίνα του, δίνοντας σάρκα και οστά στις Βρώσιμες Ιδέες τους.
Η ποιότητα των υλικών και για τους δύο ευνόητη.
Φρέσκα λαχανικά, φρέσκα κρεατικά, μοσχαρίσιος κιμάς, φρέσκο ψωμί και προιόντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, είναι αυτά που μετουσιώνονται σε γευστικά πιάτα. Όμως σε όλα, μα όλα τα πιάτα τους, υπάρχουν δύο βασικά υλικά!!! Η αγάπη τους για ότι μαγειρεύουν και είναι αυτή, που μπαίνει πρώτη στις κατσαρόλες και ανακατεύεται με τα υλικά, τα μπαχάρια, τις μνήμες, τις μυρωδιές, τις γεύσεις, τα ταξίδια τους και, ο σεβασμός τους προς όλους αυτούς, που επιλέγουν να γευτούν τις Βρώσιμες Ιδέες τους, σ’έναν μικρό, κομψό και καλαίσθητο χώρο, που θυμίζει καθιστικό-τραπεζαρία ενός σπιτιού!!!
Ένας χώρος που μπορείτε να τον επιλέξετε για τις ιδιαίτερες στιγμές σας, γάμος, βάφτιση, γενέθλια, επέτειος και να κάνετε τους φίλους και καλεσμένου σας, να νοιώσουν σαν… στο δικό σας σπίτι!!!
Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιάτα και τους μεζέδες, του ”Αίφνης’‘
- Σαλάτα με βιολογική μαύρη φακή beluga, με ταλαγάνι, σπανάκι baby, ρόκα, ντοματίνια, πιπεριά φλωρίνης, καλαμπόκι, μπείκον και σως ροδιού
- Σαγανάκι, με τυρί, πικάντικο θρακιώτικο σουτζούκι κι αυγό
- Μυρωδάτα μανιτάρια portobello
- Σουτζουκάκια πολίτικα τυλιγμένα σε μελιτζάνα με τυριά στο φούρνο
- Πικάντικη χούμους, λουκάνικα, σάρκα ψητής μελιτζάνας
- Μοναδικά σε γεύση και φαντασία ΠΕΙΝΙΡΛΙ με τηγανιά, γύρο, γαρίδες, σουτζούκι μπείκον, αλλαντικά, λαχανικά και τυριά, που αυτοί που τα γεύθηκαν τα χαρακτηρίζουν σαν από τα καλύτερα πεϊνιρλί που μπορεί κανείς να γευτεί.
- Μοσχαράκι μπύρας με πουρέ βιολογικής πράσινης φάβας και καραμελωμένα κρεμμύδια