Έχει εκτοξεύσει το burger σε άλλο επίπεδο τόσο στη γεύση και την ποιότητα όσο και στην ποσότητα και κυρίως τους ευφάνταστους συνδυασμούς… Αναφερόμαστε στο Butcher’s Burgers & Butcher’s Steak House που αποτελεί δημιούργημα της οικογένειας Αλαφούζου και δραστηριοποιείται στο χώρο των κρεάτων με δική τους φάρμα και κρεοπωλεία εδώ και 4 γενιές! Έχοντας λοιπόν το απόλυτο know how του χώρου, ο Σπύρος Αλαφούζος πριν 4 χρόνια έκανε την αρχή στο χώρο της εστίασης στο Χαλάνδρι με το Butcher’s Burger, το οποίο αγαπήθηκε από τους πιστούς του καλού φαγητού, με αποτέλεσμα να επεκταθεί και να «κατακτήσει» επίσης τα δυτικά και βόρεια προάστια με τα ομώνυμα μαγαζιά στο Περιστέρι και την Κηφισιά αντίστοιχα. Όλα τα υλικά τους και τα κρέατα είναι φρέσκα, δικής τους παραγωγής, ο κιμάς είναι 100% μοσχαρίσιος και πλάθεται καθημερινά στο κρεοπωλείο τους που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, καταλήγοντας σε ζουμερά και λαχταριστά burgers σε φυσιολογικά αλλά και υπέρμετρα μεγέθη καθώς φημίζεται για το μεγαλύτερο burger στο χώρο της εστίασης το οποίο έχει λάβει και βραβείο! Must try: Τα steaks ωρίμανσης (από 30 εως 60 ημέρες) το Buffalo burger (με ελληνικό βου- βαλίσιο κρέας) και το Jack Daniels burger.
Butcher’s Burger & Steak House
Αγίας Παρασκευής 17, Χαλάνδρι, τηλ. 2106890500
www.butchersburger-steak.gr
Facebook | Instagram | Tripadvisor