Στην κουζίνα ο Μανώλης Θλιβερός, συνεχίζει να επανεφευρίσκει τα κλασσικά και να προσφέρει μοναδικά “πειραγμένες” γεύσεις ελληνικής κουζίνας, με πιάτα όπως τη δροσερή πατζαροσαλάτα με γιαούρτι, μήλο και μικρές νιφάδες αμυγδάλου, το άψογα χυλωμένο τραχανότο με μανιτάρια, λάδι τρούφας και καπνιστό ψαρονέφρι, τον κόκκορα με ταλιατέλες ή το αρνάκι κλέφτικο στη λαδόκολα με μυρωδικά, φέτα και ντομάτα γαρνιρισμένο με πατατούλες τηγανιτές. Η ομάδα επιμένει μόνο στα εκλεκτά Ελληνικά προϊόντα δημιουργώντας ευφάνταστες γεύσεις από Κρητικό απάκι, καμπούσικο σαγανοτύρι από τη Χίο, Βασιλοτύρι από τα Ζαγόρια, καπνιστό χέλι από την Ήπειρο (μεταξύ άλλων). Μια γιορτή στην Ελληνική παραγωγή!
Ο χώρος, απλός χωρίς να’ναι απλοϊκός, αφτιασίδωτος αλλά προσεγμένος, σε ταξιδεύει στην παλιά Αθήνα-γειτονιά, και σε βάζει κατευθείαν σε κλίμα… γαστρονομικών «περιπετειών». Με μεράκι, αγάπη, διαφορετικότητα, στόχο και όνειρο, η «Kάππαρη» σου δίνει κάτι που σπάνια βρίσκεις… Τη μοναδικότητα του να μπορείς να είσαι σε θέση να προσφέρεις αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά σε τόσους συνανθρώπους σου… Να μοιράζεσαι αυτό που λατρεύεις… Και το πετυχαίνει χρόνια τώρα, σαν άλλος βετεράνος των γεύσεων.
Κάππαρη
Δωριέων 36, Άνω Πετράλωνα, τηλ. 2103450288
Facebook | Instagram
.