spot_img

Ζαχαροπλαστείο – Catering Κίσκος: Παράδοση, μοναδικές γεύσεις & υψηλών προδιαγραφών catering στην Καλλιθέα

Η απόδειξη όταν ένα ζαχαροπλαστείο δεν υποκύπτει στις σειρήνες της εποχής για μείωση κόστους αλλά εμμένει στη χρήση των πιο αγνών πρώτων υλών και παραδοσιακών συνταγών, διαπρέπει

Σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή μας, κάθε γιορτή, κάθε χαρά πρωταγωνιστής είναι ένα γλυκό. Όταν δε το γλυκό βιώνει την πιο τέλεια εκδοχή του, η στιγμή αποτυπώνεται αναλλοίωτη στη μνήμη. Οι δικές μας μνήμες λοιπόν είναι συνηφασμένες με γεύσεις Κίσκος – σε ένα καλεϊδοσκόπιο γλυκών “αμαρτιών” από παραδοσιακές ή και “πειραγμένες” συνταγές, μοναδικά εκλέρ, αξέχαστες τάρτες και τούρτες, ανεπανάληπτο μιλφέϊγ και προφιτερόλ… Μια βεντάλια γεύσεων που οξύνουν τις αισθήσεις, μαγνητίζουν το βλέμμα και “χρωματίζουν” την καθημερινότητά μας.

Από το 1972, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του από τον Γεώργιο Κίσκο, το Ζαχαροπλαστείο Κίσκος μας υποδέχεται καθημερινά με γλυκές προτάσεις που ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους. Επισκεφθείτε το για να απολαύσετε τα γλυκά που δημιουργεί, για την γαμήλια τούρτα σας ή την τούρτα γενεθλίων των παιδιών σας και για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές σας.

Μνεία οφείλει να γίνει και στο εκπληκτικό του catering, το οποίο εμπιστεύονται – ανάμεσα όλων – κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμοί στην Ελλάδα, και το οποίο ενθουσιάζει πάντα με τις “αλμυρές” του προτάσεις.

Ζαχαροπλαστείο – Catering Κίσκος
Ανδρομάχης 112 & Ιφιγενείας, Καλλιθέα, τηλ. 2109582560
www.kiskos.gr
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Ψαροφαγία στην Αθήνα: Τα καλύτερα σημεία για φρέσκο ψαράκι στην πόλη

Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

100 χρόνια σουβλάκια: Που θα φας τα καλύτερα στην Αθήνα

Είναι εδώ κι έναν αιώνα το πιο αγαπημένο street food των Ελλήνων. Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο της Μαρίνας Πετρίδου...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot