spot_img
More

    Μπεκιάρης Meat & More: Ένα μοντέρνο κρεοπωλείο-deli στην καρδιά του Χολαργού

    Η σωστή κρεατοφαγία δεν είναι μόδα. Είναι υγεία. Κι αυτό ο Φώτης Μπεκιάρης – δεύτερης γενιάς κρεοπώλης – το γνωρίζει καλά και το τιμά. Για τον λόγο αυτό, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της εποχής, δημιούργησε το 2017 έναν νέο χώρο στην Φανερωμένης στον Χολαργό, για να μετουσιώσει την εμπειρία, τη γνώση και το μεράκι 35 χρόνων σε υπηρεσίες και προϊόντα που μονίμως αναβαθμίζονται και σου προσφέρουν ό,τι καλύτερο για το καθημερινό σου τραπέζι.

    Η δημιουργική και φρέσκια προσέγγιση είναι εμφανής, με προσθήκες delicatessen χαρακτήρα και πεντανόστιμα παρασκευάσματα που φιγουράρουν στις βιτρίνες του, όπως τα έχεις δει στα καλύτερα μαγαζιά της Ευρώπης, κομμένα σαν πολύτιμα μπιζού, σε συνταγές πρωτότυπες με άποψη και φαντασία, που πάνε πολύ πιο μπροστά από ένα ρολό κοτόπουλο.

    Εδώ θα βρεις ντόπια μοσχαράκια ελληνικής κόκκινης φυλής σε σύγχρονες κοπές όπως picanha, tomahawk και rib-eye, αργεντίνικο black angus, ελληνικό μαύρο χοίρο (iberico), βουβάλι Κερκίνης, βιολογικό μοσχάρι και κοτόπουλο αλλά και τις προαναφερθείσες «έτοιμες» προτάσεις, που θα κάνουν το μαγείρεμά σου ξένοιαστο και αβίαστο και φτιάχνονται καθημερινά με φροντίδα και αγνά κρέατα και μπαχαρικά στο εργαστήριό του.

    Μπιφτέκια (μοσχαρίσια, βουβαλίσια, γαλοπούλας, κοτόπουλου και προβατίνας), black angus burgers, παναρισμένα σνίτσελ, Αμοργιανό μοσχαράκι με σάλτσα μελιτζάνας, μεξικάνικο mix, κότσι χοιρινό σε μαρινάδα μπύρας, και πολλά ακόμα συνθέτουν ένα ρόστερ γεύσεων που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς!

    Οι εορταστικές περίοδοι επιτάσσουν και ειδικές παρασκευές, έτσι στον Μπεκιάρη θα βρεις – αναλόγως εποχής – γεμιστή γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα ή λαχταριστό κοκορέτσι το Πάσχα.

    Στο delicatessen κομμάτι, θα ανακαλύψεις μικρά διαμάντια Ελλήνων παραγωγών, όπως στριφτάρια, ταλιατέλες και πλήθος άλλων ζυμαρικών, βιολογικά προϊόντα (όσπρια, μπαχαρικά, μέλι, ταχίνι κ.ά.), προϊόντα τρούφας Δρυάς, μανιταροπροϊόντα Γρεβενών, μια σπουδαία γκάμα τυριών από μικρές μονάδες παραγωγής, εκλεκτά αλλαντικά όπως αυθεντικό σαλάμι Λευκάδος, προσούτο Ευρυτανίας, black angus bresaola, παξιμάδια κ.ά. Ιδιαίτερη θέση έχουν και τα συνοδευτικά, όπως chutney, ξεχωριστές σάλτσες και ντιπ από τοπικούς παραγωγούς αλλά και δημοφιλή brands όπως του Jamie Oliver.

    Όλα τα παραπάνω, μπορείς να τα προμηθευτείς και με delivery στον χώρο σου, ενώ στα bonus είναι οι συμβουλές ψησίματος και μαγειρέματος που με χαρά θα σου δώσει ο ιδιοκτήτης και το team του.

    Μπεκιάρης Meat & More
    Φανερωμένης 2, Χολαργός, τηλ. 2106516779
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

    Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα bars στην Αθήνα: Που θα πιείς δροσερά cocktails που ανεβάζουν τον πήχη

    Η Αθήνα, τη νύχτα βιώνει μια μεταμόρφωση η οποία οφείλεται σε κύριο βαθμό στα bars της. Στα φώτα, στις...

    The Beer Guide: 10+2 προορισμοί για ψαγμένη μπύρα στην Αθήνα (+ ένας σύντομος οδηγός για να «παίζεις» τη μπύρα στα δάχτυλα)

    Αυτή η ιστορία που λέγεται μπύρα μου θυμίζει το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου που λέει «Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot