Το Iceroll επαναπροσδιόρισε το φθινόπωρο του 2017 τη λέξη “φρέσκο”, συστήνοντάς μας σ’ένα νέο τρόπο δημιουργίας της αγαπημένης μας γλυκιάς “αμαρτίας”, που έχει πλέον καθιερωθεί σαν λέξη – «Πάμε για iceroll». Το μέγεθος του impact του το βλέπεις παντού – από τα πολυινσταγκραμισμένα stories με τα πιο αγνά υλικά να μετουσιώνονται επιτόπου σε παγωτό, από τον ενθουσιώδη φίλο σου που το δοκίμασε κι «έπαθε πλάκα», από το νέο κατάστημα στο Μοναστηράκι (που άνοιξε τον Αύγουστο του 2018) στο οποίο ξένο κι ελληνικό κοινό σμίγει για να “λιώσει” με τα one-of-a-kind παγωτά του.
Η μυσταγωγική διαδικασία ξεκινάει από μια παγωμένη πλάκα, πάνω στην οποία φρέσκο γάλα (ημέρας, άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα) συνδυάζεται με φρέσκα φρούτα εποχής ή γνωστά brands σοκολάτας και μπισκότου, για τη δημιουργία του – κυριολεκτικά πιο φρέσκου και λαχταριστού παγωτού στον κόσμο – χωρίς την προσθήκη ίχνους συντηρητικού ή άλλου τεχνητού πρόσθετου. Οι vegans ή όσοι δεν είναι “φίλοι” του αγελαδινού γάλακτος μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν για βάση γάλα καρύδας, ενώ όπως καταλαβαίνεις, μπορείς να πειραματιστείς μ’έναν ατελείωτο συνδυασμό γεύσεων από τις πρώτες ύλες που διατίθενται (από τις πιο “παραδοσιακές”, μέχρι υγιεινά super foods). Στο νικητήριο ρόστερ των προτάσεών του έρχεται πλέον να συνδράμει κι ο ανυπέρβλητος pastry chef Διονύσης Αλέρτας, με new entries όπως tiramisu και lemon pie, αλλά και πολλές εκπλήξεις που θα δεις να ξετυλίγονται down the road! Το reinvention του παγωτού, γίνεται καθημερινά στην καρδιά της πόλης, στο Μοναστηράκι, με θέα την επιβλητική Ακρόπολη, μια ανάσα από την πλατεία.
Iceroll Μοναστηράκι
Αθηνάς 2, Αθήνα, τηλ. 2103238140
www.iceroll.gr
Facebook | Instagram