Το παιδί – θαύμα της οικογένειας Αλαφούζου, κουβαλά ήδη μια πολύ βαριά φανέλα στο χώρο της κρεατοφαγίας από το 2014, όταν και το πρώτο μαγαζί ήρθε στα πιάτα μας στην περιοχή του Χαλανδρίου, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα εκείνο του Περιστερίου.
Και όταν λέμε πως στο Butcher’s Burger & Steak House το καλό κρέας είναι οικογενειακή υπόθεση, το εννοούμε με το παραπάνω, μιας και η οικογένεια Αλαφούζου διαθέτει τη δική της φάρμα εδώ και 4 γενιές, με όλα τα υλικά να είναι ολόφρεσκα και δικής τους παραγωγής, ενώ ο 100% μοσχαρίσιος κιμάς τους πλάθεται καθημερινά σε κρεοπωλείο της οικογένειας που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, που δεν θα μπορούσε παρά να μετουσιωθεί και στο εσωτερικό του μαγαζιού, με το χώρο να συνδυάζει αρμονικά και γευστικότατα ένα American vintage DNA από παραδοσιακό steak house του Νότου, με τους δερμάτινους καναπέδες και τα διαχωριστικά μέχρι τη θρυλική εικόνα του Daniel Day Lewis ως Bill the Butcher στον τοίχο. Μια πολύχρονη παράδοση στο κρέας, που γίνεται εμφανώς αισθητή από τις retro λάμπες παλιού κρεοπωλείου που βρίσκονται διάχυτες στο χώρο, αλλά και από τα γνωστά… τσιγκέλια τα οποία διακοσμούν τους τοίχους αλλά και μερικά από τα σήμα κατατεθέν πιάτα του.
Το μενού είναι και αυτό με τη σειρά του ένας χάρτης στον κόσμο της κρεατοφαγικής απόλαυσης, με μεράκι, αγάπη και πάντα με σεβασμό σε μια ιστορία που κρατεί καλά για πάνω από πέντε δεκαετίες. Στις δυνατές επιλογές των αληθινών meat lovers, βρίσκεται μεταξύ άλλων η Τ-bone steak 450γρ και η Rib Eye Steak 350γρ που συνοδεύονται από jack potato και σαλάτα, αλλά και οι Σταβλίσιες του Χασάπη, όλα από κρέατα ωρίμανσης 30 ημερών. Η χοιρινή σπαλομπριζόλα με κόκκαλο και το φιλέτο κοτόπουλο συνοδευόμενο από Jack Daniels sauce αποτελούν ένα εξίσου δυνατό χαρτί. Περνώντας στο ζουμερό κόσμο του burger, στα must try βρίσκονται το Survivor Burger με διπλό λουκάνικο παραγωγής του μαγαζιού, διπλή πανσέτα, 2 μπιφτέκια μοσχαρίσια των 200γρ, cheddar, bacon, Jack Daniel’s sauce, Cheddar sauce, ντομάτα και κρεμμύδι, αλλά και το μεγαλύτερο burger στην Ελλάδα με μπιφτέκι 1200γρ, το La Butcher Familia Burger με τετραπλό τηγανητό αυγό, δεκαπλό bacon, δεκαπλό cheddar, σπιτική Βutcher’s sauce, cheddar sauce, πίκλες, ντομάτα και κρεμμύδι. Αξίζει να αναφερθεί ότι το bun σου μπορεί να είναι από χωριάτικο ψωμί – και πίστεψέ μας είναι μια αποκάλυψη!
Όπως και τα άλλα αδερφάκια του ανά την Αττική, έτσι και το Butcher’s Burger & Steak House στο Περιστέρι δεν θα μπορούσε παρά να μην εκπροσωπεί επάξια μια βαριά κληρονομιά, αποδεικνύοντας περίτρανα το λόγο που σε μόλις λίγα χρόνια λειτουργίας έχει μετατραπεί σε στέκι αληθινών κρεατοφάγων από κάθε γωνιά της Αθήνας. Ακόνισε καλά μαχαίρι και πιρούνι και ζήσε την απόλυτη εμπειρία!
Διαθέτει και υπηρεσία delivery
Butcher’s Burger & Steak House
Σύνταγμα: Βουλής 7, τηλ. 2103230800
Χαλάνδρι: Αγίας Παρασκευής 17, τηλ. 2106890500
Κηφισιά: Κολοκοτρώνη 37, Κεφαλάρι, τηλ. 2108089000
Περιστέρι: Aιμιλίου Βεάκη 41, τηλ. 2105766662
Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10-12, τηλ. 2109910099
www.butchersburger-steak.gr
Facebook | Instagram