spot_img

Burger’s Hood: Το νέο μπεργκεράδικο στο Περιστέρι, που προσγειώθηκε για να απογειώσει τη γεύση!

Ο Μάης που μας πέρασε, έφεξε κάτι περισσότερο από καλά στο Περιστέρι, αφού μαζί με τα τριφύλλια, στην περιοχή άνθισε και ένα ζουμερότατο μπεργκεράδικο που ήδη αποτελεί ένα ξεχωριστό new entry στις καρδιές του κοινού του. Μιλάμε φυσικά για το Burger’s Hood, την καθαρόαιμη americana και real deal πινελιά του Περιστερίου από τον chef Στέργιο Πατσάκα, που κυριολεκτικά προσγειώθηκε για να απογειώσει κάθε μας μπουκιά. 

Πριν μπούμε στην πτήση για το μαγικό κόσμο των γεύσεών του, το Burger’s Hood φροντίζει ήδη να μας δώσει πρώτης θέσης αεροπορικά για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μέσα από ένα ξεχωριστό χώρο που εκτός από burger, μυρίζει pure Αμερική. Το προσεγμένο industrial σκηνικό με τις κρεμαστές λάμπες, τα ξύλινα stands και τους μεγάλους πάγκους, άρτια παντρεμένο με το παραδοσιακό ελληνικό μωσαϊκό στον εξωτερικό χώρο, μιξάρει άψογα μια γνήσια αμερικάνικη κουλτούρα με ελληνική επίγευση. Στην εικαστική φαρέτρα του χώρου, συγκαταλέγεται ένα όμορφα παραλλαγμένο σκίτσο της θεάς Δικαιοσύνης που αυτή τη φορά να κρατάει δύο… burger στη ζυγαριά της, αλλά και ο θρυλικός Samuel Jackson που απολαμβάνει μια γενναία μπουκιά burger από την περίφημη σκηνή στο Pulp Fiction. 

Μπουκιά που θα απολάμβανε εξίσου απολαυστικά, αν έριχνε μια ματιά στον πλούσιο κατάλογο του μαγαζιού, ο οποίος κυριολεκτικά αποτελεί μια ωδή στην αμερικάνικη κουζίνα με όλα τα υλικά να είναι 100% χειροποίητα. Την παρέλαση γεύσης ανοίγουν οι δροσιστικές χειροποίητες σαλάτες του μαγαζιού, όπως η σήμα κατατεθέν Hood με σπανάκι, μαρούλι, λόλα, ντοματίνια, πανσέτα και μοτσαρέλα αλλά και η χορταστική σαλάτα ζυμαρικών με φαρφάλες, κοτόπουλο, sauce tartare και φρέσκια μυρωδικά. Προτού πάρει θέση το βαρύ πυροβολικό, μια σειρά από ορεκτικά θα ακονίσουν εξίσου τα μαχαιροπήρουνα σας, όπως τα ζουμερά φιλετάκια κοτόπουλο με το σουσάμι ή τα τραγανά onion rings που αποτελούν το… promise ring ενός πολλά υποσχόμενου γευστικού γάμου. Κι αφού ήδη ο ουρανίσκος μας παρελαύνει ρυθμικά, ακολουθεί ένα μοναδικό drum roll από μια γευστικότατη αμερικάνικη μπάντα με κυρίως πιάτα και burgers. 

Εδώ θα βρείτε, μεταξύ άλλων, τα καταπληκτικά spare ribs από μαριναρισμένα χοιρινά παϊδάκια (1kg) συνοδευόμενα από χειροποίητη Jack Daniels sauce, coleslaw και πατάτες τηγανητές, καθώς και την παντσέτα bbq από μαριναρισμένες bbq παντσέτες ψημένες στο grill, συνοδευόμενες από σπιτική bbq sauce και πατάτες τηγανητές. Την παρέλαση κλείνει το Ιππικό, μέσα από μια σειρά ζουμερότατων burger σε πραγματικά large μερίδες, ώστε κανένας επιβάτης να μην φύγει πεινασμένος! Ξεχωρίσαμε το Hoody με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι 400γρ, cheddar, bacon, iceberg, ντομάτα, μουστάρδα και ketchup, το Juicy με δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια (200+200γρ), λόλα, ντομάτα, παρμεζάνα και τριπλή sauce από bbq, honey mustard και tartare, αλλά και το Stuffed Crispy από τραγανό φιλέτο στήθος κοτόπουλου πανέ γεμιστό με τυρί και bacon, ντομάτα, λόλα και mustard sauce. 

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές, πως αν και early bird στην περιοχή, το Burger’s Hood έχει ήδη καταφέρει να αφήσει το δικό του juicy αποτύπωμα στην περιοχή, και όχι μόνο. Μέσα από το φιλικό του περιβάλλον, τα απολαυστικά του πιάτα, αλλά και το μεράκι των ανθρώπων του, καθημερινά επιβεβαιώνει πως ό,τι και να επιλέξετε, φεύγοντας θα φωνάξετε ένα δυνατό «God bless Burger’s Hood!». 

Burger’s Hood
Παπαδιαμάντη 2, Περιστέρι, τηλ. 2105718988
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Η Κρήτη στην Αθήνα: Το γαστρονομικό ταξίδι που οφείλεις στον εαυτό σου

φωτογραφία εξωφύλλου Αντωνία Κάτη Η κρητική γαστρονομία έχει κυκλώσει για τα καλά κάθε γειτονιά της πόλης, με ένα άρωμα πατρίδας...

Brunch: Η συνήθεια που έγινε λατρεία στην Αθήνα

Όταν μιλάμε για brunch, υπάρχουν δύο κατηγορίες φανατικών οπαδών: εκείνοι που το απολαμβάνουν κι εκείνοι που το παρασκευάζουν. Το...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot