Το αλάτι είναι ένα από τα τρία βασικά συστατικά της Ελλάδας, μαζί με το λάδι και το μεράκι. Η παράδοξη χρήση του “μαύρου” ως χαρακτηριστικού συμβολίζει ακριβώς αυτή την πρωτότυπη αντίθεση που αποτελεί ως κρεατοφαγική επιλογή το “Μαύρο Αλάτι”, το νέο στέκι στην πολυσύχναστη Βεάκη που ήρθε για να… ξετρελάνει τους λάτρεις του (καλού) κρέατος.
Το “Μαύρο Αλάτι” είναι να γνήσιο ψητοπωλείο κατάλληλο για όλους όσους αναζητούνε πάντα το ιδανικό. Industrial αισθητική, εναλλαγές ξύλου-μετάλλου, που εκπέμπουν την πιο φιλόξενη διάθεση – σε συνδυασμό, φυσικά με την καλύτερη διάθεση του πάντα χαμογελαστού και εξυπηρετικού team του! Το αποτέλεσμα; Value for money κρεατοφαγικές προτάσεις, φτιαγμένες με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και πρώτες ύλες, με τις περισσότερες να είναι – προς έκπληξη όλων μας – μονοψήφιες!
Η πολυετής εμπειρία των ιδιοκτητών στο χώρο των ψητοπωλείων και του κρέατος, είναι κάτι που διαφαίνεται από τις πρώτες κιόλας μπουκιές: τρυφερά σουβλιστά όπως το πεντανόστιμο κοντοσούβλι προβατίνας ή το κοντοσούβλι κοτόπουλου, εξαιρετικά ζουμερό (χειροποίητο) κεμπάπ και στα προσωπικά αγαπημένα – για δυνατούς “λύτες” – η tomahawk (απείρως well-priced, σε σωστή κοπή και με γεύση να-γλύφεις-τα-δάχτυλά-σου)! Για τους λάτρεις των τυριών, ο κατάλογος των ορεκτικών είναι γεμάτος από τυριά Αμφιλοχίας σε διάφορες εκδοχές, αλλά και άλλες γευστικότατες προτάσεις, όπως το κορυφαίο “τυροπιτάρι” και η “φέτα μέλιτος” με μέλι ή – για τους πιο foodies – μαρμελάδα ντομάτας. Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε τα τρυφερά και καλοψημένα κρεατικά με την δροσερή και εξαιρετική γευστικά σαλάτα με ντάκο χαρουπιού, κάπαρη και κατίκι Δομοκού.
Το “Μαύρο Αλάτι” ανεβάζει κατά πολύ τα standards στην κρεατοφαγία, ικανοποιεί με το παραπάνω τις υψηλές προσδοκίες των meat lovers, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί χαμηλά τις τιμές. Αλήθεια, χρειάζεται κάτι παραπάνω για να χαρακτηρίσεις ένα στέκι “ιδανικό”;
Let’s meat, λοιπόν!
Μαύρο Αλάτι
Αιμιλίου Βεάκη 44, Περιστέρι, τηλ. 2105730080
Facebook | Instagram