spot_img
More

    Barberadiko: Το πιο fresh μπαρμπεράδικο στην Αθήνα

    Ας μη γελιόμαστε: η μαγεία σ’ένα μπαρμπεράδικο – πέραν του αποτελέσματος στο κεφάλι σου – είναι η ατμόσφαιρά του. Το Barberadiko, στις παρυφές της Λεωφόρου Δημοκρατίας στους Άγιους Ανάργυρους βάζει ένα δυνατό «check» και στα 2. Αν ανήκεις λοιπόν στην κατηγορία των αντρών που δεν συμβιβάζονται με τη μετριότητα ή την απλή διεκπαιρέωση ενός κουρέματος και θες να διατηρείς μια αψεγάδιαστη εικόνα – όπως σου αξίζει – το Barberadiko είναι η «συντεταγμένη» σου. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα αισθανθείς απευθείας σαν μέλος μιας εκλεπτυσμένης λέσχης αντρών, όπου θα συζητήσεις, θα φιλοσοφήσεις, θα αράξεις. 

    Το team αποτελείται από πραγματικούς καλλιτέχνες στο είδος τους, πολυβραβευμένους σε διαγωνισμούς barbering στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο πελατολόγιο των οποίων συγκαταλέγονται πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες και ποδοσφαιριστές. Τιμώντας την παράδοση αλλά με διαρκή εξέλιξη της τέχνης τους, οι μπαρμπέρηδες στο Barberadiko παντρεύουν μοναδικά το old-school με το μοντέρνο, με εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σου χαρίσουν χαμόγελα αυτοπεποίθησης. 

    Η πολυτέλεια εδώ γίνεται προσιτή σε όλους ανεξαιρέτως, μ’ένα σκηνικό στημένο σαν Νεοϋορκέζικο loft: μεγάλος, ανοιχτός χώρος, custom σιδηροκατασκευές, εκτεθειμένα τούβλα, αναπαυτικές πολυθρόνες, γίνονται το ιδανικό background για να αφεθείς στα έμπειρα χέρια του μπαρμπέρη σου και να απολαύσεις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. 

    Στο Barberadiko δεν κουρεύουν απλώς: το έμπειρο προσωπικό του εξειδικεύεται στον άντρα και τις ανάγκες του, δημιουργώντας για τον καθένα το κατάλληλο κούρεμα, ανάλογα με τον τρόπο ζωής, το ντύσιμο, τη δουλειά και, φυσικά, το πώς θέλει ο ίδιος να μοιάζει, ενώ σε συμβουλεύουν σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία του τριχωτού σου. 

    Οι υπηρεσίες τους πλαισιώνονται με βαφή μαλλιών ή μουσιού, για να δείχνεις και να αισθάνεσαι πιο φρέσκος, κερατίνη αν τα μαλλιά σου είναι ατίθασα και φριζάρουν, αποτρίχωση στη μύτη, τα αυτιά ή τα φρύδια σου για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου και να είσαι προσεγμένος. Μπορείς επίσης να κάνεις μια θεραπεία προσώπου προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας σου, χωρίς το άγχος που μπορεί να σου προκαλεί η επίσκεψη σε ένα unisex κέντρο αισθητικής. 

    Οι πιο… μοδάτοι, θα απογειώσουν την εικόνα τους με tribal, γεωμετρικά και άλλα ιδιαίτερα σχήματα ενώ αυτοί που θέλουν να διατηρήσουν το look τους αψεγάδιαστο και πέραν του κουρείου, θα βρουν όλα αυτά τα προϊόντα που θα τους βοηθήσουν σε αυτό τον στόχο, όπως πομάδες και έλαια. 

    Barberadiko
    Λεωφ. Δημοκρατίας 35, Άγιοι Ανάργυροι, τηλ. 2130434494
    www.barberadiko.com
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    8 εστιατόρια στην Αθήνα που μιλούν… άπταιστα ιταλικά (+8 iconic πιάτα από 8 περιοχές της Ιταλίας)

    Όταν ακούς για ιταλική κουζίνα, ο νους σου κατευθείαν πηγαίνει σε πλούσιες μακαρονάδες και πίτσες. Και όχι άδικα, αφού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot