spot_img
More

    Barberia 1930: Μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης και αγορών στο Ψυχικό

    Η συγγραφέας Ann Landers είχε πει «Το class είναι μια αύρα αυτοπεποίθησης με την απουσία της έπαρσης. Δεν φοβάται ποτέ. Είναι η αυτοπειθαρχία κι η αυτογνωσία. Είναι η σιγουριά πως μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα στη ζωή». Είναι το Barberia 1930 θα προσθέταμε εμείς, αφού είναι αλήθεια πως από τον luxurious χώρο του, μέχρι τις εκλεπτυσμένες υπηρεσίες του και τις καινοτόμες συνεργασίες του, είναι μια «συντεταγμένη» για τον άντρα του σήμερα που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο και που έχει σφυριλατημένο στο DNA του το να ξεχωρίζει. 

    Από την στιγμή που θα το επισκεφθείς, θα αισθανθείς ότι είσαι μέλος ενός exclusive, gentlemen’s club. Art Deco περιβάλλον με έντονες επιρροές από την Ιταλία του φουτουρισμού, ένα bar απ’άκρη σ’άκρη στο οποίο θα μπορούσες να φανταστείς τον Frank Sinatra να απολαμβάνει ένα παλαιωμένο whisky Dewar’s με τον Humphrey Bogart. Στρογγυλές γωνίες, πολυτελείς λεπτομέρειες, η χρήση high-end υλικών, συνθέτουν ένα premium σκηνικό που σε απομονώνει από την καθημερινότητα και σε βάζει σε mood ανανέωσης και αποσυμπίεσης. 

    Η ομάδα του αποτελείται από μερικούς από τους πιο έμπειρους και δημιουργικούς μπαρμπέρηδες στην Ελλάδα, που έχουν «ακονίσει» τα ψαλίδια τους (no pun intended) σε πλήθος επωνύμων, αθλητών και επιχειρηματιών. Η «ανατολίτικη περιποίηση» αλλιώς γνωστή ως hot towel shave με φαλτσέτα, εδώ βιώνει μια ιδανική εκδοχή αφού εκτελείται σχεδόν μυσταγωγικά. Είναι μια διαδικασία που κάθε άντρας οφείλει να κάνει στον εαυτό του δώρο, με θεαματικά αποτελέσματα στο ξύρισμα και στην επιδερμίδα. 

    Στο «μέτωπο» του κουρέματος, και με δεδομένο ότι αυτό είναι καθοριστικό στοιχείο της εμφάνισης του καθενός μας, στο Barberia 1930 η εικόνα σου είναι προτεραιότητα, και το αποτέλεσμα εγγυημένο. Η ομάδα του όχι μόνο θα σε συμβουλεύσει βάσει της μορφολογίας του προσώπου σου ποιο κούρεμα θα αναδείξει τη μοναδικότητά σου, αλλά θα διαγνώσει το τριχωτό σου (λιπαρότητα, ξηροδερμία, αραίωση) και θα σε «κουράρει» με τα αντίστοιχα προϊόντα (τα οποία μπορείς να προμηθευτείς και για το σπίτι). 

    Οι υπηρεσίες του πλαισιώνονται με καθετί που θα ολοκληρώσει το look σου: μανικιούρ και πεντικιούρ σε privé χώρο, αποτρίχωση προσώπου με κλωστή ή κερί, ανακουφιστικό ενυδατικό μασάζ στο πρόσωπο. Όντας πάντα στην αιχμή των εξελίξεων και με διάθεση να προσφέρει πραγματικά το καλύτερο στους απαιτητικούς επισκέπτες του, στο Barberia 1930 μπορείς πλέον να συνδυάσεις τις υπηρεσίες του κουρείου με το ράψιμο του επόμενου sur-mesure κουστουμιού σου σε αποκλειστικό χώρο στον πάνω όροφο και σε συνεργασία με την Truman Clothiers! Κατόπιν ραντεβού, ο ράφτης σου θα σε βοηθήσει να κάνεις customise στα μέτρα σου το ρούχο της επιλογής σου, με τα υφάσματα και τα σχέδια να εναλλάσσονται κάθε τόσο για να κρατάνε το ενδιαφέρον σου ακμαίο και ακονισμένο. 

    Στον χώρο θα βρεις επίσης αρώματα Aqua Di Parma και τα βρετανικά Penhaligons, χειροποίητα ιταλικά γυαλιά The Bespoke Dudes Eyewear, προϊόντα περιποίησης από την Lab Series, κ.α. Μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και αγορών που λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχή του άντρα και ολοκληρώνεται με ένα εξίσου εξαιρετικό ποτό Dewar’s.

    Barberia 1930
    Δημ. Βασιλείου 5 & Περικλέους, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106721930
    www.barberia1930.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    10 μέρη στην Αθήνα για να γιορτάσεις τον Βαλεντίνο

    Όσα κι αν του καταλογίζουμε του… οσίου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια υπενθύμιση ότι η αγάπη οφείλει...

    Αντίπαρος: Φυσικό τοπίο και γαστρονομία που συναρπάζει

    Μικρή… «στο μάτι», πλούσια σε φυσική ομορφιά και χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο χρώμα, η Αντίπαρος εκπέμπει μια μαγευτική αύρα που μοιραία...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot