spot_img

Aggelis Premium Meatworks: Μετά την Βαρβάκειο τώρα και στην Γλυφάδα by Λάζαρος Ράπτης!

Βαρβάκειος αγορά. Μια ιστορική γωνιά του κέντρου, όπου κάθε Αθηναίος έχει επισκεφθεί για να προμηθευτεί κρέας, αλλά και για να ψάξει, να μάθει και να ανακαλύψει κάθε μικρό μυστικό και κάθε λεπτομέρεια που θα κάνουν την τέλεια συνταγή για ένα επιτυχημένο γεύμα!

Τη γνώση και την εμπειρία που προσφέρει τόσο η μεγαλύτερη κρεαταγορά της χώρας, όσο κι η οικογενειακή παράδοση τριών γενιών, πήραν σαν εφόδια τα αδέλφια Αγγελή και μέσα από την ακονισμένη τους ματιά, δημιούργησαν ένα ακόμα σύγχρονο κρεοπωλείο στην Γλυφάδα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι ίδιοι είναι φοβεροί γνώστες του κρέατος και δη της ελληνικής παραγωγής και πάντα παρόντες, ο Τάσος στην Γλυφάδα και ο Θάνος στην Βαρβάκειο.

Το κατάστημα, άρτιο αρχιτεκτονικά και άκρως λειτουργικό, με open χώρους όπου το κρέας κόβεται κατά τη στιγμή της παραγγελίας, έχει καταφέρει σε μια τετραετία λειτουργίας, να αποκτήσει φανατικό κοινό εντός και εκτός των συνόρων των Νοτίων Προαστίων, χτίζοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες!

Όλα ξεκίνησαν από εδώ…

Ο χαρισματικός chef Λάζαρος Ράπτης, με μια ζηλευτή εμπειρία στο μαγικό κόσμο της γαστρονομίας, έχει επιμεληθεί με φινέτσα και μεράκι όλα τα παρασκευάσματα, με στόχο να κάνει αβίαστο και όσο πιο άνετο γίνεται, το μαγείρεμά σου.

Κι ενώ στο ισόγειο βρίσκεσαι έκθαμβος με την αισθητική του καταστήματος και την ποιότητα των κρεάτων, στον επάνω όροφο, υπάρχει εργαστήριο με εξειδικευμένους χώρους, όπου τηρώντας κάθε υγειονομική προδιαγραφή, γίνεται η κοπή και επεξεργασία των κρεάτων, των πουλερικών, των λαχανικών και των παρασκευασμάτων!

Σε κλασσικές και premium κοπές, εδώ θα βρεις όποιον τύπο κρέατος τραβάει η όρεξή σου, πάντα ντόπιο, από φάρμες των Σερρών, ενώ για τους ψαγμένους bon viveurs, υπάρχει ειδικό ψυγείο επεξεργασίας ξηράς ωρίμανσης, όπου ελληνικά μοσχάρια, σιτεύονται επί 40 ημέρες προσφέροντας ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες! Επιπλέον, στα Aggelis Premium Meatworks υπάρχουν ιδιαίτερα κρεατοσκευάσματα που θα δώσουν στην διατροφή σου ξεχωριστό χαρακτήρα, όπως μανιτάρια Portobello γεμιστά με κοτόπουλο, σφολιάτα τριαντάφυλλο με κιμά, μπιφτέκια και κρεατόπιτες, απόλυτα must για κάθε σπίτι!

Ελληνικά τυριά από Κρήτη και Καρπενήσι, όπως γραβιέρα και κατσικίσιο αλλά και premium ιταλικά τυριά, με γεύσεις ξεχωριστές, ζυμαρικά αλλά και διαλεχτά κρασιά, εγχώρια και εισαγωγής, έρχονται να βάλουν τη δική τους σφραγίδα, δίνοντας εκλεπτυσμένη χροιά στο τραπέζι σου.

‘Εχοντας ως άσσους στο μανίκι, την ασύγκριτη ποιότητα των ελληνικών κρεάτων αλλά και την εκλεκτή γκάμα προϊόντων, τα Aggelis Premium Meatworks συνεργάζονται με σημαντικά εστιατόρια και προμηθεύουν σκάφη αναψυχής, μετατρέποντας ένα ταξίδι στη θάλασσα, σε πραγματικό ταξίδι γεύσης!

Για κάθε καλά εκπαιδευμένο ουρανίσκο, που αναζητά γεύση, ποιότητα και άρτια εξυπηρέτηση, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Aggelis Premium Meatworks. Τώρα κοντά σου και με κατ ́οίκον παράδοση!

Aggelis Premium Meatworks
Λεωφ. Βουλιαγμένης 170, Γλυφάδα, τηλ. 2108980082
www.aggelismeatworks.gr | Facebook | Instagram

Κρεοπωλείο Αγγελής – Βαρβάκειος
Αιόλου 81, Αθήνα, τηλ. 2103232211
www.ageliskreata.gr | Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Octobrunch: Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγαπημένη μας συνήθεια

Μια παροιμία λέει «το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας, και το βράδυ σαν ζητιάνος». Εμείς αρκούμαστε...

Που θα παίξεις τα πιο «ψαγμένα» επιτραπέζια της πόλης

Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot