Έχοντας αποφοιτήσει από μια από τις μεγαλύτερες σχολές ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, και με προϋπηρεσία σε μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία όπως το Cape Sounio και το Athens Plaza, ο Αντώνης Τριπολιτσιώτης άνοιξε το δικό του ζαχαροπλαστείο το 2017, στη Νάουσα. Αυτονομημένος πλέον και με την αυτοπεποίθηση ενός πεπειραμένου chef pâtissier, ο Αντώνης καθημερινά δημιουργεί μικρά γλυκά θαύματα, αλλά και αλμυρές προτάσεις που θα σε χορτάσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο.
Στις βιτρίνες του θα βρεις υπέροχες δημιουργίες να εκτίθενται σαν πολύτιμα κοσμήματα, ανάμεσα στα οποία τάρτες, macaron, profiterole, cheesecakes, μιλφέιγ και άλλα από ντόπιο γάλα Πάρου, ενώ στα ράφια του οι λάτρεις των κριτσινιών θα ενθουσιαστούν με τη γκάμα και την φρεσκάδα των επιλογών. Εδώ θα βρεις το υπέροχο μαστιχωτό του τσουρέκι όλο τον χρόνο, αλλά και snacks για την παραλία όπως μπαγκέτες και χειροποίητα σφολιατοειδή.
Κάτι ακόμα που αγγίζει την απόλυτη τελειότητα στον Αντώνη, είναι τα artigianale παγωτά του, που όπως κάθετι άλλο παρασκευάζεται στο εργαστήριό του με τις καλύτερες πρώτες ύλες – στις γεύσεις που κάθε τόσο εναλλάσσονται, θα βρεις από Ferrero μέχρι λεμόνι-τζίντζερ, σαγκουίνι, αναζωογονητικά σορμπέ πεπόνι, και άλλα πολλά.
Στα τραπεζάκια του έξω, μπορείς να απολαύσεις τον πρωινό σου καφέ (υπέροχος τόσο στην κρύα όσο και την ζεστή εκδοχή του) με θέα τον κάμπο και τη θαλασσογραμή, και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις κάποια από τις φρεσκοκομμένες, δροσερές του σαλάτες.
Ζαχαροπλαστείο Αντώνης
Νάουσσα, Πάρος, τηλ. 2284300984
Social Links: Facebook