spot_img

Τρεις κι ο Κούκος: Το πιο χαρούμενο μεζεδοπωλείο απογειώνει την απόλαυση

Τα μεζεδοπωλεία θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι μια κοινωνική παράδοση, καθαρά ελληνική. Αποτελούν τα καθαρόαιμα κέντρα κοινωνικής δικτύωσης, φέρνοντας τον κόσμο κοντά με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που προκύπτει από τον συνδυασμό των μεζέδων με τα οινοπνεύματα και τη μουσική, που μετουσιώνονται σε κέφι. Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς μεζεδοπωλείο με την παρέα σου και να μη φύγεις με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια αίσθηση πληρότητας.

Κάπως έτσι έχουν και τα πράγματα με το Τρεις κι ο Κούκος. Στέκι αγαπημένο των Χαλανδραίων και μη, βρίσκεται ίσως στο ωραιότερο σημείο της οδού Γυφτοπούλου, και σου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον, με τα χρώματα, τη χαρούμενη διακόσμηση και το θετικό vibe που τόσο φυσικά εκπέμπει. Μετά την ανάπλαση της πλατείας μπορείς να απολαύσεις τα υπέροχα εδέσματα και αποστάγματα του, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Χαριτωμένες πέργκολες, στρογγυλά τραπεζάκια και πολύχρωμες καρέκλες, συνθέτουν ένα ευχάριστο σκηνικό που θα αγκαλιάσει με τον καλύτερο τρόπο εσένα και την παρέα σου, καθημερινά από το μεσημέρι που ανοίγει και ως τις βραδινές ώρες.

Το ντεμπούτο έγινε το 2012 και στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, ανανεώνει συχνά τους ωραιότατους μεζέδες του, έτσι ώστε να προσφέρεται στον κόσμο η απόλυτη εμπειρία της ευχαρίστησης.

Πρώτες ύλες που αποτελούν τους γευστικούς πρέσβεις των απανταχού περιοχών της ελληνικής γης, όπως η γραβιέρα Κρήτης, ο καβουρμάς Σερρών, τα λουκάνικα από τη Θράκη και παραδοσιακές συνταγές, γίνονται τα στέρεα θεμέλια για πιάτα που ξεχειλίζουν νοστιμιά και κερδίζουν επιφωνήματα απόλαυσης.

Χοιρινό μελωμένο με πουρέ πατάτας, φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια λιαστή ντομάτα και κάπαρη, μύδια καπνιστά με σάλτσα μουστάρδας, αλλά και τα κλασσικά του πια αγαπημένα πιάτα όπως το χειροποίητο τηγανόψωμο, τα κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά αλλά και το κοτόπουλο γιαουρτλού είναι μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες που συνοδεύουν με τον καταλληλότερο τρόπο, τη ρακί, το τσίπουρο, το κρασί ή την μπύρα.

Δεν είναι τυχαίο γεγονός το ότι το Τρεις κι ο Κούκος έλκει ένα ετερόκλητο κοινό που γεμίζει τόσο τον βασικό χώρο όσο και τη πολύ γλυκιά γωνιά που πρόσφατα δημιουργήθηκε στην πλατεία. Έχει αυτό το περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις άνετος, χαλαρός και κυρίως ευπρόσδεκτος, καθώς το σέρβις σε περιποιείται άψογα, με ειλικρινή φροντίδα και γεύεσαι την ποιότητα σε οτιδήποτε κι αν δοκιμάσεις.

Αν είσαι λάτρης του ιδιαίτερου μεζέ και θες να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία του μεζεδοπωλείου, τότε στον κούκο θα βρεις αυτό που ζητάς. Καθημερινά από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ!

Τρεις κι ο Κούκος
Γρηγορίου Γυφτοπούλου 3, Χαλάνδρι, τηλ. 2117259074
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι: Που να κάνεις γυμναστική-pilates-yoga φέτος στην Αθήνα

Την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει πολλές μελέτες, οι οποίες καταδεικνύουν πως η γυμναστική ωφελεί το νου και τις σχέσεις,...

Brunch: Η συνήθεια που έγινε λατρεία στην Αθήνα

Όταν μιλάμε για brunch, υπάρχουν δύο κατηγορίες φανατικών οπαδών: εκείνοι που το απολαμβάνουν κι εκείνοι που το παρασκευάζουν. Το...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot