Όταν η αισθητική συναντά την τέχνη του κρέατος δημιουργείται ένας υπερσύγχρονος πολυχώρος.
Το Νο1 κρεοπωλείο της Αττικής με επιλεγμένα κρέατα από την ελληνική ύπαιθρο αλλά και premium κοπές από τις πιο διάσημες φάρμες του κόσμου. Το μοναδικά καταρτισμένο προσωπικό του υποδέχεται τους λάτρεις του κρέατος και ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες τους, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.
Ειδικά διαμορφωμένοι open χώροι παρουσιάζουν επιλεγμένα κρέατα σε κλασσικές ή πιο ψαγμένες κοπές, πάντα ντόπια, από φάρμες των Σερρών… και για τους bon viveurs υπάρχει ειδικό ψυγείο επεξεργασίας ξηράς ωρίμανσης, όπου ελληνικά μοσχάρια, σιτεύονται επί 40 ημέρες προσφέροντας ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες!
Ο Τάσος Αγγελής, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του μοναδικού project, καθιέρωσε τις εντυπωσιακές κρεατοπαρασκευές, όπως μανιτάρια Portobello γεμιστά με κοτόπουλο, σφολιάτα τριαντάφυλλο με κιμά, μπιφτέκια και κρεατόπιτες, έτοιμες για ψήσιμο, που έχουν αποκτήσει τους φανατικούς οπαδούς τους καθώς προσφέρουν ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες!
Φιλοσοφία του καταστήματος… να μπορεί να βρει κανείς όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το μαγείρεμα στην κουζίνα ή το στήσιμο του τραπεζιού. Ελληνικά τυριά από Κρήτη και Καρπενήσι αλλά και κορυφαία ιταλικά τυριά, με γεύσεις ξεχωριστές, ζυμαρικά αλλά και διαλεχτά κρασιά, εγχώρια και εισαγωγής, έρχονται να βάλουν τη δική τους σφραγίδα, δίνοντας εκλεπτυσμένη χροιά στο τραπέζι σας. Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που αξίζουν τη μετακίνηση μας σε άλλη περιοχή, ο Aggelis Meatworks είναι ένα από αυτά!
Aggelis Premium Meatworks
Λεωφ. Βουλιαγμένης 170, Γλυφάδα, τηλ. 2108980082
www.aggelismeatworks.gr | Facebook | Instagram