spot_img

Σπέσιαλ Σις Κεμπάπ ο Γιώργος: Παράδοση και νοστιμιά από γενιά σε γενιά

Εκλεκτά κρέατα, χειροποίητα προϊόντα και τυλιχτά που κάνουν ακόμα και την σύγχρονη γαστρονομία, να υποκλίνεται στην ποιοτική ταχυφαγία. Παράδοση στο κεμπάπ, που προέρχεται από τα βάθη της Ανατολίας, απλότητα και απόλαυση που προκύπτει από το κάρβουνο. «Ο Γιώργος» στο Περιστέρι έχει τις αξίες αυτές και τις τιμά από το 1973. 

Οικογενειακή επιχείρηση, από αυτές που εγγυώνται προσωπικό μόχθο και αδιαπραγμάτευτη φροντίδα, «ο Γιώργος» τρέχει με τον ίδιο ενθουσιασμό από την πρώτη γενιά, εισάγοντας νεωτερισμούς, όπως burger και ζουμερούς γύρους. Καθετί εδώ φτιάχνεται στο χέρι, τα κρέατα είναι ντόπια κι η νοστιμιά χτυπάει ταβάνι. 

Ειδικεύεται στο σις κεμπάπ, δημοφιλές γεύμα το οποίο αποτελεί συνδυασμό κρεάτων «πιασμένων» σε βέργα. Πλάθεται και ψήνεται στην εντέλεια και είναι ελαφρύ. Πέραν αυτού, θα βρεις λαχταριστά καλαμάκια – γενναία φιλεταρισμένα – υπέροχους ροδοψημένους γύρους, πεντανόστιμα χωριάτικα λουκάνικα.

Το μαγαζί είναι φιλόξενο, ενώ παράλληλα τηρεί όλα τα μέτρα ενάντια στον Covid-19. Το προσωπικό του, βρίσκεται πάντα στην διάθεση του πελάτη, γνωρίζει και αναγνωρίζει τις ανάγκες του.

Το μενού περιλαμβάνει μερακλίδικες ποικιλίες σε πολύ καλή τιμή, αναζωογονητικές σαλάτες, μπυρίτσα και κρασάκι για τις απόλυτες κρεατοκατανύξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατάτες κόβονται κι αυτές στο χέρι. Η επιχείρηση αντιστέκεται στη λαίλαπα της ηλεκτρονικής παραγγελίας κι ενθαρρύνει την προσωπική επαφή μέσω τηλεφώνου και των δικών τους delivery. 

Σπέσιαλ Σις Κεμπάπ ο Γιώργος
Τζων Κέννεντυ 162, Περιστέρι, τηλ. 2105774440
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Τα καλύτερα delivery στα βόρεια: Η πιο νόστιμη «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

Ας είμαστε ρεαλιστές. Ζούμε σε καιρούς μυστήριους, σε χρόνια που δοκιμάζουν αντοχές και ανοχές, σ’ένα τοπίο στο οποίο όλα...

Octobrunch: Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγαπημένη μας συνήθεια

Μια παροιμία λέει «το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας, και το βράδυ σαν ζητιάνος». Εμείς αρκούμαστε...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot