spot_img
More

    Iceroll: Πιο φρέσκο δε γίνεται! 

    Πάντα βοηθάνε τα στερεότυπα. Λογικά και παράλογα. Ακόμα και στη χώρα τη δικιά μας, της κάποιας υπερβολής. Ένα από αυτά τα στερεότυπα αφορούν το φρέσκο παγωτό: το πως φτιάχνεται, από τι φτιάχνεται, πόσο μπορεί να «σταθεί» σε ένα ψυγείο. Οι απόψεις διίστανται ανάλογα ποιον gelatieri θα ρωτήσεις, από την άλλη υπάρχει και το Iceroll που δημιουργείται μπροστά στα μάτια σου, την στιγμή που θα το παραγγείλεις, με τα πιο αγνά υλικά και τους πιο ενδιαφέροντες και εμπνευσμένους συνδυασμούς. Ναι, σωστή διαπίστωση, πιο φρέσκο δε γίνεται! 

    Το Iceroll ξεκίνησε την πλεύση του το φθινόπωρο του 2017 επαναπροσδιορίζοντας την έννοια «παγωτό» με μια πρωτοποριακή  – και άκρως ινσταγκραμική – διαδικασία δημιουργίας, σε παγωμένες επιφάνειες, η οποία 5 χρόνια μετά μοιάζει να έχει γίνει συνώνυμη με την πιο γλυκιά απόλαυση. Εκεί περιχύνεται το το φρέσκο γάλα ημέρας, φρέσκα φρούτα εποχής, λαχταριστές πραλίνες, επώνυμες σοκολάτες και κάθε άλλο extra, για τα πιο αέρινα και pop παγωτά της πόλης. 

    Η δημιουργικότητα για την ομάδα του Iceroll δεν τελειώνει ποτέ. Νέες συνταγές και νέες προτάσεις μονίμως κάνουν την ηχηρή τους εμφάνιση στα social media και στους ουρανίσκους μας, με τα latest additions να μην αποτελούν εξαίρεση: Για παράδειγμα η «Lila Pause», όλη η μνήμη της παιδικότητας σε μια κουταλιά, με βάση από γάλα και βανίλια που αναμειγνύονται μαγικά με μια ακαταμάχητη πάστα από φρέσκια φράουλα, τραγανούς κόκκους ρυζιού και επικάλυψη λευκής σοκολάτας.

    Το «Καϊμάκι Βύσσινο», μυρίζει παραδοσιακό γαλακτοπωλείο, με μαστίχα, σαλέπι, ανθόνερο, γλυκό βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης, ενώ εξίσου λαχταριστός είναι και ο «Μπακλαβάς», το «Τσουρέκι-Κάστανο» με ολόκληρα σιροπιαστά κομμάτια από τσουρέκι, η «Derby», με βάση από γάλα καρύδας, σιρόπι σοκολάτας, κρατσανιστά Coco Pops, καρύδα και επικάλυψη υπέροχης σοκολάτας γάλακτος.

    Ένα άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί δραματικά το παγωτό του Iceroll από οποιοδήποτε άλλο είναι η δημιουργική ελευθερία που προσφέρει: εδώ μπορείς να φτιάξεις το δικό σου custom made αριστούργημα, ακριβώς όπως το ονειρευόσουν πάντα, με τα δικά σου αγαπημένα υλικά, από ένα πλήθος υλικών όπως superfoods, μπισκότα, μαρμελάδες, κ.α. Εξίσου ιντριγκαδόρικες είναι και οι vegan επιλογές, ξεκινώντας από τα «Μιλφέϊγ» και «Cheesecake», και τελειώνοντας μόνο εκεί που τελειώνει η φαντασία. 

    IceRoll
    Μοναστηράκι: Αθηνάς 2, Αθήνα, τηλ. 2103238140
    Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων, τηλ. 2108945009
    Περιστέρι: Αιμιλίου Βεάκη 46, τηλ. 2105743033
    Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη τηλ. 2241033165
    www.iceroll.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

    Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Χαλάνδρι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Το Χαλάνδρι είναι ο μεγαλύτερος δήμος των βορείων προαστίων και εκτείνεται από το Μαρούσι μέχρι τα Βριλήσσια, το Ψυχικό, την...

    Τα καλύτερα bars στην Αθήνα: Που θα πιείς δροσερά cocktails που ανεβάζουν τον πήχη

    Η Αθήνα, τη νύχτα βιώνει μια μεταμόρφωση η οποία οφείλεται σε κύριο βαθμό στα bars της. Στα φώτα, στις...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot