spot_img

Iceroll: Πιο φρέσκο δε γίνεται! 

Πάντα βοηθάνε τα στερεότυπα. Λογικά και παράλογα. Ακόμα και στη χώρα τη δικιά μας, της κάποιας υπερβολής. Ένα από αυτά τα στερεότυπα αφορούν το φρέσκο παγωτό: το πως φτιάχνεται, από τι φτιάχνεται, πόσο μπορεί να «σταθεί» σε ένα ψυγείο. Οι απόψεις διίστανται ανάλογα ποιον gelatieri θα ρωτήσεις, από την άλλη υπάρχει και το Iceroll που δημιουργείται μπροστά στα μάτια σου, την στιγμή που θα το παραγγείλεις, με τα πιο αγνά υλικά και τους πιο ενδιαφέροντες και εμπνευσμένους συνδυασμούς. Ναι, σωστή διαπίστωση, πιο φρέσκο δε γίνεται! 

Το Iceroll ξεκίνησε την πλεύση του το φθινόπωρο του 2017 επαναπροσδιορίζοντας την έννοια «παγωτό» με μια πρωτοποριακή  – και άκρως ινσταγκραμική – διαδικασία δημιουργίας, σε παγωμένες επιφάνειες, η οποία 5 χρόνια μετά μοιάζει να έχει γίνει συνώνυμη με την πιο γλυκιά απόλαυση. Εκεί περιχύνεται το το φρέσκο γάλα ημέρας, φρέσκα φρούτα εποχής, λαχταριστές πραλίνες, επώνυμες σοκολάτες και κάθε άλλο extra, για τα πιο αέρινα και pop παγωτά της πόλης. 

Η δημιουργικότητα για την ομάδα του Iceroll δεν τελειώνει ποτέ. Νέες συνταγές και νέες προτάσεις μονίμως κάνουν την ηχηρή τους εμφάνιση στα social media και στους ουρανίσκους μας, με τα latest additions να μην αποτελούν εξαίρεση: Για παράδειγμα η «Lila Pause», όλη η μνήμη της παιδικότητας σε μια κουταλιά, με βάση από γάλα και βανίλια που αναμειγνύονται μαγικά με μια ακαταμάχητη πάστα από φρέσκια φράουλα, τραγανούς κόκκους ρυζιού και επικάλυψη λευκής σοκολάτας.

Το «Καϊμάκι Βύσσινο», μυρίζει παραδοσιακό γαλακτοπωλείο, με μαστίχα, σαλέπι, ανθόνερο, γλυκό βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης, ενώ εξίσου λαχταριστός είναι και ο «Μπακλαβάς», το «Τσουρέκι-Κάστανο» με ολόκληρα σιροπιαστά κομμάτια από τσουρέκι, η «Derby», με βάση από γάλα καρύδας, σιρόπι σοκολάτας, κρατσανιστά Coco Pops, καρύδα και επικάλυψη υπέροχης σοκολάτας γάλακτος.

Ένα άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί δραματικά το παγωτό του Iceroll από οποιοδήποτε άλλο είναι η δημιουργική ελευθερία που προσφέρει: εδώ μπορείς να φτιάξεις το δικό σου custom made αριστούργημα, ακριβώς όπως το ονειρευόσουν πάντα, με τα δικά σου αγαπημένα υλικά, από ένα πλήθος υλικών όπως superfoods, μπισκότα, μαρμελάδες, κ.α. Εξίσου ιντριγκαδόρικες είναι και οι vegan επιλογές, ξεκινώντας από τα «Μιλφέϊγ» και «Cheesecake», και τελειώνοντας μόνο εκεί που τελειώνει η φαντασία. 

IceRoll
Μοναστηράκι: Αθηνάς 2, Αθήνα, τηλ. 2103238140
Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων, τηλ. 2108945009
Περιστέρι: Αιμιλίου Βεάκη 46, τηλ. 2105743033
Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη τηλ. 2241033165
www.iceroll.gr | Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Sandos Vs Bao Buns : Δύο λαχταριστές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν (και που θα τα βρεις)

Έρεβος και αρώματα Άπω Ανατολής, καντούνια με υπαίθριες καντίνες, το ρεπερτόριο της ασιατικής κουζίνας είναι ποικίλο, πεντανόστιμο, μυστηριώδες και...

Τα Πετράλωνα, με τη δική τους ξεχωριστή κοσμογονία, γαστρονομία και διασκέδαση

Σήμερα, αν ψάχνεις για ένα αστικό τμήμα της πόλης, που όχι μόνο διατηρεί αλλά αναζωοπυρώνει την ατμόσφαιρα της παλιάς...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot