Οι Σπέτσες φημίζονται για την κοσμοπολίτικη αύρα τους και όπου γυρίσεις το βλέμμα, σίγουρα θα εντοπίσεις σημεία με υψηλή αισθητική που θα σου χαρίσουν απλόχερα τη φιλοξενία τους. Αν είναι η πρώτη σου φορά στο νησί, εξερευνώντας την περιοχή του λιμανιού, σίγουρα το ενδιαφέρον σου θα μαγνητίσει το εστιατόριο Agios, αγαπημένο σημείο των συχνών επισκεπτών, που από το 1977, γράφει τη δική του γευστική ιστορία.
Ένα εστιατόριο, όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια υμνεί την κομψότητα, κρατώντας το νησιώτικο στοιχείο, εκπέμπει αυτή την ήρεμη ενέργεια που σε χαλαρώνει και σε προετοιμάζει να γευτείς τη μαγεία της Μεσογειακής και Ελληνικής κουζίνας.
Η chef Κωνσταντίνα Τσιαντή, έχοντας στα χέρια της τις καλύτερες πρώτες ύλες από έλληνες μικροπαραγωγούς, δημιουργεί καλαίσθητα πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, μέσα από μια μοντέρνα προσέγγιση. Ένα εντυπωσιακό εμφανισιακά αποτέλεσμα, που κρατάει την αυθεντικότητα και τη νοστιμάδα του comfort food, κερδίζει τις εντυπώσεις.
Το πολύ προσεγμένο και ξεχωριστό food styling σε προϊδεάζει για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία και η δοκιμή δεν θα σε διαψεύσει. Premium κοπές σε εκλεκτά κρέατα, signature πιάτα, όπως φωλιά πατάτας με αβγά και τρούφα αλλά και αγαπημένες συνταγές από το παρελθόν, όπως τα τυροπιτάκια (συνταγή του πατέρα της chef, Βασίλη) συνδυάζονται άψογα με τα πολύ ιδιαίτερα κρασιά και μπύρες από ελληνικούς αμπελώνες και ζυθοποιίες. Για το τέλος μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το εκπληκτικό cheesecake, τόσο νόστιμο που θα σε πάει στους ουρανούς.
Μια επίσκεψη στο Agios, είναι μια μικρή γεύση από Παράδεισο, εσύ θα αντισταθείς;
Agios Restaurant
Ντάπια, Σπέτσες, τηλ. 2298073715
Facebook | Instagram