Αν η γαστρονομική καρδιά του Έλληνα έπρεπε να κοπεί στη μέση, είναι σίγουρο πως στο ένα της μισό θα έτρωγε σουβλάκι. Το εθνικό μας street food – και όχι μόνο – αντιστέκεται και αντέχει, βάζει κάτω ό,τι καινούριο έρχεται να τo εκθρονίσει, τις τορτίγιες, τις πίτσες, και τί να της πει τώρα το μπέιγκελ με σολομό.
Διαλεχτό, τυλιχτό, λαχταριστό, το σουβλάκι είναι η επιτομή της Μεσογειακής διατροφής, ένα ισορροπημένο, οικονομικό γεύμα που στο άκουσμά του και μόνο στο μυαλό όλων μας έρχεται μια απύθμενη, ασυγκράτητη απόλαυση. Ποιά είναι τα σουβλατζίδικα της Αθήνας που «κεντάνε» τα καλύτερα σουβλάκια; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις.