spot_img

Το Σουβλάκι των Βριλησσίων: Το πιο κομψοτυλιχτό και νόστιμο των Βορείων Προαστίων

Ένα νόστιμο διάλειμμα πριν βολτάρεις στην Πλατεία Αναλήψεως, μια τεράστια ζεστή σάλα αν θες να ξαποστάσεις. Το Σουβλάκι των Βριλησσίων επιμένει ποιοτικό, διπλάσιο σε μέγεθος από τα υπόλοιπα, κυρίως λαχταριστό και πεντανόστιμο, κρατώντας πιστή την οικογενειακή παράδοση που βρίσκει τις ρίζες του στο μακρινό 1965, όταν και άνοιξε το πρώτο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Με το «αδερφάκι» του, Το σουβλάκι του Χαλανδρίου, δημιουργούν γευστικές δονήσεις και κραδασμούς απόλαυσης που λίγα πλέον – μετρημένα στα δάχτυλα – ψητοπωλεία ξέρουν. Εδώ το τυλιχτό για παράδειγμα, είναι μιια μπουκιά που δεν θα σου στραμπουλήξει τα σαγόνια, δεν θα σε λερώσει και δεν θα σε ψυχοβγάλει, με όλη, ακέραιη η σύνθεση των υλικών, δεμένη σαν κολλητή παρέα.

Το καλό κρέας και το μαρινάρισμα κάνουν όλη τη δουλειά, μεγάλες μπουκιές, σωστό ψήσιμο, επιλογή ανάμεσα σε ζουμερό κοτόπουλο και χοιρινό, Οι λιχουδιές της σχάρας όπως η χοιρινή ή μοσχαρίσια μπριζόλα, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, το χωριάτικο λουκάνικο, καθώς και οι ποικιλίες κρεατικών, έρχονται να πλαισιώσουν τα τεμάχια, ενώ τα μαγειρευτά αποτελούν μια εξίσου πολύ καλή επιλογή, με πιάτα όπως το γιουβέτσι, το παστίτσιο, ο μουσακάς, οι λαχανοντολμαδες, το οσομπούκο και τα λαχταριστά όσπρια να έχουν την τιμητική τους.

Η σούβλα τα δίνει όλα στη γεύση, προικοίζοντας το κρέας με το θείο άρωμα του κάρβουνου. Το κοντοσούβλι στροβιλίζεται στωικά μέχρι να αποκτήσει το χρυσό χρώμα της απόλυτης επιτυχίας, ζουμερό και υπεροχότατο. Γαρνιτούρα σε όλα τα παραπάνω, το όμορφο περιβάλλον και το φιλικό προσωπικό. το μαγαζί αναλαμβάνει κατόπιν συνεννόησης υπηρεσίες catering και εκδηλώσεων στον χώρο του ή στο χώρο του πελάτη ενώ ασφαλώς όλα τα καλούδια του μπορείς να τα έχεις και με delivery στο σπίτι ή το γραφείο.

Το Σουβλάκι των Βριλησσίων 
Εθ. Αντιστάσεως 35 (Πλατεία Αναλήψεως), Βριλήσσια, τηλ. 2106131951 
www.souvlakivrilission.gr | Facebook

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Παγωμένη απόλαυση: Οι καλύτερες τζελατερίες της Αθήνας

Παλιά από το 1686, ο Σισιλιάνος Francesco Procopio dei Coltelli άνοιξε το πρώτο καφέ στο Παρίσι, το Le Procope....

17 διευθύνσεις στις οποίες θα φας το καλύτερο sushi στην Αθήνα

Στο ντοκιμαντέρ του 2011 «ο Τζίρο ονειρεύεται σούσι» ο Daisuke Nakazawa είναι ένας μαθητευόμενος σεφ που ξεσπά σε κλάματα...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot