spot_img

Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό της λατρείας, είναι η μικρή ή μεγάλη απόλαυση φτιαγμένη με σοκολάτα και creme patisserie. Στο μίξερ της αναζήτησης για τα καλύτερα γλυκοπωλεία βάλαμε πολλά μαγαζιά, κι αυτές είναι οι προτάσεις μας.

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ: Ένα σπίτι από έρωτα και ζάχαρη
Πλατεία Ηρώων 1 & Καραϊσκάκη, Ψυρρή, τηλ. 2103211323 

Φαντάσου, τώρα, ένα σπίτι που φιλοξενεί τα πιο λαχταριστά γλυκά και έναν αληθινό έρωτα. Αν το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό δεν είναι το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ στου Ψυρρή, τότε χρειάζεται να περάσεις το συντομότερο μια βόλτα από εκεί! Η Νάνσυ Κατσικάρη και ο Σεραφείμ Αλεξανδρής, μοιράζονται όνειρα, ιδέες, στιγμές, συναισθήματα και διδάσκουν μαθήματα αφοσίωσης και επιμονής. «Συνοδοιπόροι στη ζωή, μαζί σε κάθε λεπτομέρεια του μαγαζιού και πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον», μας εκμυστηρεύονται οι ίδιοι και αμέσως καταλαβαίνουμε γιατί το Σερμπετόσπιτο είναι ένα από τα πιο ξακουστά γλυκοπωλεία της πόλης εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια: Όταν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής συναντά την πραγματική αγάπη, γίνονται θαύματα! Από τα πιο ανάρπαστα, το «γλυκό της αγάπης» (το πρώτο γλυκό που έφτιαξε ποτέ η Νάνσυ και φυσικά αφιέρωσε στον Σεραφείμ) ή την «μπισκοτόπιτα» (το γαμήλιο γλυκό τους), μέχρι τα πιο κλασικά, όπως ο παραδοσιακός κιουνεφές, όλα φαίνονται, αλλά και είναι τόσο λαχταριστά! Ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε γλυκατζή, που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει το Mille-feuille à la minute με δροσερή patisserie, αρωματισμένη με βανίλια Μαγαδασκάρης (αν θες έχεις και την επιλογή να προσθέσεις φρούτα του δάσους). Περισσότερα εδώ

Ohh Boy: Η πιο casual, θρεπτική κι ολόγλυκια στιγμή της ημέρας σου
Αρχελάου 32, Παγκράτι, τηλ. 2111838340

Η νέα εποχή στην έξοδο θέλει concepts με συναίσθημα και ουσία και προτάσεις που ξεφεύγουν με κάποιο τρόπο από τις πεπατημένες, προσελκύοντας ετερόκλητο κόσμο που με αγάπη ανακυρήσσει ένα μέρος «στέκι». Το Ohh Boy άνοιξε πριν 7 χρόνια σε μια Αρχελάου εντελώς διαφορετική, πολύ πριν την ανάδειξή της σε μια από τις πιο δημοφιλείς της Αθήνας. Επένδυσε στο ωραίο περιβάλλον – μ’ένα λευκό που σε αγκαλιάζει σαν πασμίνα, κι έναν αποσυμφορητικό μινιμαλισμό – στην εποχικότητα και την ποιότητα της πρώτης ύλης στα χειροποίητα γλυκά και τα αλμυρά του, στον καλό καφέ και τα ωραία κρασιά και cocktails, κι έγινε μια «αγκαλιά» όπου τίποτα δεν είναι στημένο στην ατμόσφαιρα, κι όλοι είναι πραγματικά ευπρόσδεκτοι. Στα τραπέζια του – που απλώνονται έξω όταν ο καιρός το επιτρέπει – θα δεις όλες της φυλές της πόλης, από τον φοιτητή μέχρι τον συνταξιούχο κι από τον γηγενή Παγκρατιώτη μέχρι τον τουρίστα Αυστραλό να δίνουν ραντεβού για αρωματικό καφέ και δυναμωτικό brunch από το πρωί. Τριγύρω φρέσκα λουλούδια και μυρωδικά στα παρτέρια χαρίζουν το δικό τους χρώμα σε κάθε επίσκεψη, λίγο πριν οι βιτρίνες του ξυπνήσουν τα πιο βασικά σου ένστικτα, με healthy νοστιμιές που φτιάχνονται καθημερινά in house. Περισσότερα εδώ

Koukouvaya: Η γλυκιά σαν ζαχαρένιο όνειρο νότα του κέντρου
Σκουζέ 1, Μοναστηράκι, τηλ. 2103318700

Δεν γίνεται να έχεις επισκεφθεί τα Χανιά και να μην σ’έχουν συμβουλέψει φίλοι και γνωστοί να πας στην Koukouvaya, που από το 1997 χαρίζει απλόχερα γλυκά χαμόγελα απόλαυσης και ενθουσιασμού. Αν αναρωτιέσαι τώρα, πως πέταξε μια κουκουβάγια από την Κρήτη και ήρθε και φώλιασε στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας, η απάντηση είναι απλή: το καλό πράγμα οφείλει – και αξίζει – να γίνεται προσιτό σε ακόμα περισσότερο κόσμο. Έκανε την εμφάνισή της στην Αθήνα το 2021 και η γλύκα της έγινε το έκτακτο δελτίο που κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα κάθε ψαγμένου γλυκατζή. Ένα ιδανικό μέρος για την after work υπογλυκαιμία, αδιαμφισβήτητη στάση για break από το shopping στο κέντρο και φυσικά must visit όταν κατεβαίνεις για βόλτα στην πολύβουη Αθήνα. Βρίσκεται σε πολύ ωραίο πεζοδρομημένο σημείο, όπου απλώνει τα υπέροχα τραπεζάκια της στον εξωτερικό χώρο, δημιουργώντας μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας. Η Koukouvaya σηκώνει τον πήχη στις γλυκές γαστρονομικές προτάσεις και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που την διαφοροποιεί και την φέρνει στην κορυφή του ζαχαροπλαστικού σύμπαντος: Viral για παράδειγμα έχει γίνει το Zoumero ®, ένα sponged chocolate cake. Αυτό το αφράτο και ζουμερό κέικ σοκολάτας, βουτηγμένο μέσα σε καυτό σοκολατένιο σιρόπι, γαρνιρισμένο με σαντιγί ή με παγωτό, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει κερδίσει την προτίμηση και τον ουρανίσκο των θαμώνων του. Περισσότερα εδώ

Portatif : Τhe sweet, romantic spot στο Κολωνάκι
Σίνα 21, Αθήνα, τηλ. 2103621866

Παρακολουθώντας την Emily in Paris να απολαμβάνει ένα ζεστό ρόφημα κι ένα περίτεχνο γλύκισμα σε κάποιο υπέρκομψο bistro, πόσες φορές ευχήθηκες να βρισκόσουν στην θέση της; Πολλές, είναι η πιο πιθανή απάντηση. Το Portatif στο Κολωνάκι σε μεταφέρει – έστω και λίγο- σε ένα από αυτά τα cute παριζιάνικα bistro. Στεγάζεται στην οδό Σίνα, σε ένα χώρο με υψηλό romantic ύφος κι αέρα παλιάς γλυκιάς Αθήνας. Ο ανοιχτόκαρδος χώρος με τις ρομαντικές πινελιές, δίνει νέα χάρη στο αρχοντικό οίκημα ενώ o χαρισματικός chef pâtissier Τάσος Λύτρας, υπογράφει τις δημιουργίες αυτού του μοναδικού hot spot, υπέρμετρης γλύκας και νοστιμιάς. Ο εκλεκτός καφές και τα ζεστά ροφήματα, δεν μπορούν παρά να απογειώσουν την απόλαυση. Με γαλλική φινέτσα, το αρωματικό τσάι σε μια ποικιλία γεύσεων κι η αχνιστή μυρωδάτη σοκολάτα Gianduja, με χειροποίητη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με τα γλυκάκια στο τραπέζι μας, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό μιας κρύας, βροχερής ημέρας στην καρδιά του Κολωνακίου.  Ένα από τα highlights είναι αναμφισβήτητα τα φρεσκοψημένα, ζεστά, μυρωδάτα κρουασάν με πραλίνα και τα κρουασάν με pistachio. Οι μύστες γνωρίζουν καλά πώς αντίστοιχά τους, όσο κι αν ψάξεις, δύσκολα θα βρεις στην πόλη. Υπάρχουν εξαρτήσεις που δεν χρειάζονται αντιστάσεις και τα γαλλικά κρουασάν, είναι σίγουρα μια από αυτές. Περισσότερα εδώ

Σουit by Babis Zidilis: Serving up some sweet happiness!
Τερψιθέας 47, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109886192 

Ο καλύτερος τρόπος να αντιστέκεσαι σε έναν πειρασµό, είναι να υποκύπτεις σε αυτόν. Αν για σένα, πειρασµός σηµαίνει λιωµένη σοκολάτα, βελούδινη καραµέλα, αφράτη κρέµα, ξύσµατα και µεθυστικά αρώµατα, το Σoυit by Babis Zidilis είναι το παλάτι της γλυκιάς σου αµαρτίας! Ο Μπάµπης Ζιντίλης, µε τον ενθουσιασµό της νεότητας, αλλά και τη σοφία της πολύχρονης εµπειρίας του ως pastry chef στα πιο elegant εστιατόρια, επιχειρεί να αναδιηγηθεί, µε τον δικό του µοναδικό τρόπο, την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής και επηρεάζει τα γευστικά ήθη του Παλαιού Φαλήρου από το 2020. Πρόκειται για ένα boutique ζαχαροπλαστείο µε cosmo επιρροές και tiki αισθητική, που σε κερδίζει µε την κοµψότητά του. Η «Lady», η πολύχρωµη γυναικεία µορφή στο background (τοιχογραφία του Φρο), σε καλωσορίζει και σε εισάγει αµέσως στο multicultural concept του ζαχαροπλαστείου. Όλες οι δηµιουργίες που θα δεις στη βιτρίνα είναι χειροποίητες και λεπτοδουλεµένες, γεµάτες προσωπικότητα και αγάπη. Κλασικά και signature γλυκά συναντούν τις πιο εξελιγµένες τεχνικές και τις αγνότερες πρώτες ύλες της ελληνικής γης, αλλά και των υπόλοιπων γειτονιών του κόσµου. Πρωταγωνιστές είναι τα φρέσκα φρούτα, οι διαφορετικές υφές και οι όξινες νότες. Ολόκληρη η φιλοσοφία του Σουit, αποτυπώνεται στο λαχταριστό Passion, έναν συνδυασµό passion fruit, ανανά, καραµέλας και σοκολάτας, αλλά και στο Lemon, µίας απαλής κρέµας λεµόνι µε µαρέγκα, αρωµατισµένη µε lime, και crumble αµυγδάλου. Περισσότερα εδώ

In Love Again: Φινετσάτες νοστιμιές στο γλυκό concept store της Κλειτίου
Κλειτίου 3, Αθήνα, τηλ. 2103242627

Τα τελευταία χρόνια, μια νέα ζαχαροπλαστική πρωταγωνιστεί πλέον στις γειτονιές της πόλης με νέα projects που από το concept τους και μόνο σου δίνουν το στίγμα μιας κοσμογυρισμένης τεχνικής, που το γλυκό το θέλει πιο ελαφρύ, πιο τεχνικό, πιο κομψοτέχνημα, πιο zero waste, πιο ραφινάτο. Το In Love Again που μας συστήθηκε προ διετίας δίπλα στο πολυβραβευμένο «αδερφάκι» του το Baba Au Rum, επενδύει στην ποιοτική πρωτοτυπία αλλά και την εναλλακτική δημιουργικότητα, δουλεύοντας πάνω στην εξέλιξη του γλυκού, του ποτού και του specialty καφέ. Είναι ένας προορισμός για όσους εκτιμούν και αναζητούν την υψηλή γαστρονομία, τη φινέτσα, την σκέψη, την κουλτούρα πίσω από ένα μαγαζί. Και τα βρίσκουν, ξεκινώντας από ένα αψεγάδιαστο περιβάλλον, με υπέροχη 50’s μοντερνιστική αισθητική με στοιχεία Bauhaus, μίνιμαλ γραμμές και ατμοσφαιρικό φωτισμό, που θα σε μαγνητίσει και θα σε κάνει να παραδοθείς άνευ όρων στην φιλόξενη αγκαλιά του. Μετά είναι κάθε πρότασή του που έχει αρτισανάλ φροντίδα, υλικά ψαγμένα από κάθε γωνιά του πλανήτη, οι κρέμες φτιαγμένες από αληθινά υλικά, με αληθινά φρούτα, με προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι pastry chefs Φάνια Ανδρεάδη και στο vegan σκέλος η Κατερίνα Θωμαϊδη, για άλλη μια χρονιά δημιουργούν με νου και φαντασία τα γλυκά του δικού μας ζαχαρένιου ονείρου. Γλυκά που μιλάνε από μόνα τους, σε μια ζαχαροπλαστική πέρα από τη συνηθισμένη, ξεκινώντας από το Macaron Tiramisu, με αέρινο cremeux από μασκαρπόνε με espresso, coffee caramel και λικέρ brandy, για να πάμε στην ανυπέρβλητη vegan τάρτα μήλου με τραγανό μπισκότο βανίλιας, κρέμα yuzu, αμυγδαλόκρεμα με yuzu και compote μήλου-κανέλλας. Το Chocolate Nibs, μαγικό, με αρωματικό financier σοκολάτας με αμύγδαλο, mousse σοκολάτας γάλακτος και πραλίνα με θρυμματισμένους κόκκους κακάο. Περισσότερα εδώ

Θεωρία του House: Το χάος δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο γοητευτικό!
Ιερά Οδός 195 & Πλατεία Δαβάκη 1, Αιγάλεω, τηλ. 2105312134 

Στο όμορφο Αιγάλεω, κάπου απέναντι από την πλατεία Δαβάκη, υπάρχει ένα «σπίτι» πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Οι τραγανιστοί ήχοι από τις πρώτες δαγκωνιές και οι λαχταριστές μυρωδιές που απλώνονται γενναιόδωρα σε όλη τη γειτονιά, ταράζουν την ησυχία της και προκαλούν το απόλυτο γευστικό «χάος». Εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, η Θεωρία του House, έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά των απανταχού λάτρεων του χειροποίητου και προσεγμένου. Πρόκειται για ένα κράμα γαλλικού μπιστρό και παλιού ελληνικού γλυκοπωλείου, όπου μπορείς να απολαύσεις γλυκιές και αλμυρές δημιουργίες όλες τις ώρες της ημέρας. Όλα τα πιάτα εμπνέουν ζεστασιά, σπιτική φροντίδα και αγάπη, αφού παρασκευάζονται εδώ καθημερινά, με τα πιο αγνά υλικά. Η vintage διακόσμηση, τα κομψά σερβίτσια, το άπλετο φυσικό φως, η απαλή μουσική, δημιουργούν μια εξαιρετικά χαλαρή και οικεία ατμόσφαιρα, ιδανική για όποιον αποφασίσει να κάνει εκεί ένα διάλειμμα, διαβάζοντας το βιβλίο του ή φιλοσοφώντας με φίλους. Αν από την άλλη, προτιμάς να κάτσεις σπίτι, κανένα πρόβλημα, αφού υπάρχει η δυνατότητα για take away. Το Σαββατοκύριακο, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, μετά από μία μεγάλη βόλτα στο Μπαρουτάδικο, η Θεωρία του House σε περιμένει για αξέχαστο brunch, καφέ και διάφορα ροφήματα. Κι αν μέχρι τώρα νομίζεις πως η ηρεμία είναι απολαυστική, το πραγματικό χάος έρχεται να σε διαψεύσει με την «πειραγμένη» Pavlova: ψημένη μαρέγκα με ινδοκάρυδο και σουσάμι, crémeux lactée caramel και τραγανή βάση από φεγιεντίνη και πραλίνα φουντουκιού. Σε αυτό το κοσμικό παραλήρημα, έρχεται να προστεθεί η αρχοντική Red Velvetμε κρέμα τυριού κι επικάλυψη λευκής σοκολάτας, το αφράτο choux pistachio με μαρμελάδα raspberry και η signature apple crumbled ή απλώς μηλόπιτα, που όμοιά της δεν έχεις ξαναδοκιμάσει! Περισσότερα εδώ

Choureal: Το original tailor made προφιτερόλ
Διομείας 2-4 & Ερμού, Αθήνα, τηλ: 2103317883 
Ιφικράτους 2, Χαλάνδρι, τηλ. 2106839913

Η Γαλλία έχει χαρίσει πολλές απολαύσεις στην ανθρωπότητα, καμία όμως δεν έχει την βουτυρένια απόλαυση ενός choux, που όταν δε αυτό αγκαλιαστεί από βελούδινη σοκολάτα και γίνει προφιτερόλ, είναι η επιτομή της γευστικής έκστασης, όπως την διδάξανε οι καλύτεροι Γάλλοι patissier. Τα Choureal τώρα, έχουν να προσθέσουν και κάτι ακόμα στο «mix» κι αυτό δεν είναι άλλο από την à la minute δημιουργία: κάθε κυπελάκι φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου, με τα υλικά της επιλογής σου, αφενός καθιστώντας σε μέρος μιας γλυκιάς μυσταγωγίας, αφετέρου προσφέροντάς σου το πιο «αληθινό», ολόφρεσκο και λαχταριστό γλυκό που θα φας στη ζωή σου. Αφετηρία και προπύργιο σε όλα αυτά, οι φούρνοι που δουλεύουν ολημερίς ψήνοντας τα τραγανά σφαιρίδια της ηδονής, λίγο πριν αυτά γεμιστούν με αφράτη κρέμα πατισερί με βανίλια Μαδαγασκάρης ή παγωτό και λουστούν με τις πραλίνες, τις σοκολάτες, τα μπισκότα, τα φρούτα, ακόμα και τη μαρμελάδα της επιλογής σου, μια γλυκιά αρχιτεκτονική με την τέλεια ισορροπία για τις προτιμήσεις του καθένα ξεχωριστά. Κι όλα αυτά με τις καλύτερες πρώτες ύλες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στην αγορά και με χειροποίητες παρασκευές «από το μηδέν». Με το ολοκαίνουργιο κατάστημά τους στο Χαλάνδρι στον πεζόδρομο της Ιφικράτους – που μετά το Σύνταγμα, άνοιξε φέτος τον Μάϊο κατόπιν απαίτησης του κοινού των βορείων προαστίων – σηματοδοτείται μια λαμπρή στιγμή: Πλέον μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου προφιτερόλ με τον πρωινό σου καφέ, στην απογευματινή βόλτα για ψώνια, πριν τη βραδινή έξοδο στα τριγύρω μπαράκια. Μια στάση που θα σε περιποιηθείς με τον πιο γλυκό τρόπο, με γλυκά φτιαγμένα στην πιο αριστουργηματική τους εκδοχή, εκλαίρ σε ποικιλία γεύσεων, ατομικά choux και Paris-Brest. Περισσότερα εδώ

Vegan Fairies: Cruelty free εμπνεύσεις και healthy γεύσεις, στην Πλατεία Καρύτση
Πλατεία Καρύτση 5, Αθήνα, τηλ. 2103315394

Η επιλογή της τροφής μας μπορεί να μειώσει κατά 70% τους ρύπους και να εξοικονομήσει 1 τρις ετησίως από την υγειονομική περίθαλψη. Αυτή και μόνο η πρόταση-σοκ αρκεί για να αναθεωρήσουμε την κουλτούρα του τι τρώμε, πριν ακόμα συζητήσουμε την ηθική αλλά και την θωράκιση του οργανισμού μας από την οξείδωση των κυττάρων που προκαλεί η κατανάλωση του κρέατος και των επεξεργασμένων εν γένει τροφίμων. Δικαίως – μέσα σ’όλα αυτά – ανατέλλει μια νέα εποχή συνειδητότητας, που προτείνει μια καλύτερη σχέση με το νου, τη ψυχή και το σώμα μας, μια εποχή που δεν υπολείπεται σε τίποτα ούτε της γεύσης ούτε της απόλαυσης και που αποτελεί μονόδρομο για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ισορροπία. Αυτή δεν είναι άλλη από τον βιγκανισμό. Το πως θα «φτάσεις» σε αυτόν, είναι ένα προσωπικό ταξίδι, αν όμως είσαι μυημένος ή σε mood για νέες γευστικές συγκινήσεις, το Vegan Fairies είναι μια πολύ καλή αρχή! Ξεκίνησε την πλεύση του πριν 7 χρόνια στη Νέα Ερυθραία, κι από τον Δεκέμβρη του 2023 το βρίσκεις και στην Πλατεία Καρύτση. Μαζί με όλες τις healthy νοστιμιές που πόθησε ποτέ η υπογλυκαιμία σου, αλλά και με πολύ ωραίες προτάσεις σε brunch, σάντουιτς κι ελαφριά, υπέροχα γεύματα μέσα στις βιταμίνες και την υγεία. Το μενού του βασίζεται στην ωμοφαγία, σχεδόν τίποτα δεν είναι επεξεργασμένο και ανάμεσα στα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ξηροί καρποί, ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά και πολλές υπερτροφές. Οι λάτρεις των bowls θα ξετρελαθούν με το coconut chia pudding και το oatmeal porridge, αλλά αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος, τα γλυκά του: cinnamon rawls του ονείρου, με αμύγδαλα, λιναρόσπορο, κάσιους, σιρόπι σφενδάμου, raw donuts με καρύδα, βρώμη, βασιλικούς χουρμάδες, τα εκμαυλιστικά «Snicker’s» bites στα οποία μπορείς να «βουτήξεις» χωρίς καμία τύψη, αφού φτιάχνονται με εξαιρετικές πρώτες ύλες κι ένα βελούδινο, λαχταριστό φυστικοβούτυρο-έπος. Περισσότερα εδώ

I Frati: Θερμή μητροπολιτική αύρα, class και ευφορική ενέργεια στο απόλυτο spot της Κηφισιάς
Αργυροπούλου 7, Κηφισιά, τηλ. 2108088157

Όταν μπαίνεις στο I Frati, δύο πράγματα συμβαίνουν: Πρώτα σε χτυπάει η ενέργεια του εστιατορίου, που εκπέμπει ολημερίς κύματα ευφορίας και καλοπέρασης, και έπειτα ανακαλύπτεις την «Cantinetta», το private cellar του I Frati με 120 ετικέτες σαμπάνιας, σπάνια κρασιά και ένα ζηλευτό cigar room μαζί με το I Frati Delicatessen, ένα σύγχρονο «παντοπωλείο» με εκλεκτά προΐόντα από κάθε γωνιά της γης, κι έχεις την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της Κηφισιάς για τους ρέκτες της ιταλικής κουλτούρας. Μ’ ένα θερμό και κλασάτο déjà vu, που μας θυμίζει κλασικά μιλανέζικα ρεστοράν, το I Frati έχει μια ωραία κοσμικότητα και αναβαθμισμένες προτάσεις στο πιάτο και το ποτήρι σου, κάθε στιγμή της ημέρας. Στη μεγάλη σάλα, ο συνδυασμός διαχρονικών στοιχείων όπως το ξύλο και το μέταλο σε λιτές γραμμές δημιουργούν αλεγρία, ενώ ο κήπος του με χρώματα και αρώματα σε ταξιδεύει νοητά στα καντούνια της χώρας των Καισάρων και των γονδολιέρηδων. Εκτός από τον μυρωδάτο καφέ, το πεντανόστιμο brunch και το περιβόητο μενού του, το I Frati κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό της πιο νόστιμης πίτσας των Αθηνών. Πρόκειται αναμφίβολα για το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου που όχι άδικα, θεωρείται κορυφή στην αυθεντική ιταλική κουζίνα και την καθαρόαιμη ναπολιτάνικη πίτσα. Περισσότερα εδώ

ΑΛΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ