spot_img

Labros restaurant: Ένα κορυφαίο εστιατόριο ψαρικών, που γράφει ιστορία από το 1889!

Το Labros Restaurant στην λίμνη της Βουλιαγμένης, γράφει ιστορία από το 1889 καθώς αποτελούσε από την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων της πρωτεύουσας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Σήμερα, το ίδιο εστιατόριο στο ίδιο ακριβώς σημείο, με την μαρμάρινη πλάκα που μαρτυρεί την μακροχρόνια ιστορία του να κοσμεί την σάλα, το Labros Restaurant εξακολουθεί να αποτελεί τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό των προαστίων της Αθήνας. 

Χαρίζοντας στους επισκέπτες του την πιο όμορφη θέα, και μια ατμόσφαιρα που ξεχωρίζει τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό του χώρο, το Labros Restaurant έχει ως σκοπό την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.

Με προτεραιότητα την ποιότητα, ο κατάλογός του δείχνει απόλυτο σεβασμό στην εποχικότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, επιλέγοντας ό,τι φρέσκο βγάζει η καθημερινή ψαριά. Το μενού έχει διαμορφωθεί πλέον με ένα σύγχρονο γκουρμέ ύφος. Παρόλα αυτά όμως, φροντίζουν για την διατήρηση της παράδοσης στο φαγητό, με σήμα κατατεθέν το ψητό ψάρι στα κάρβουνα. 

Στην βιτρίνα απλώνεται μια τεράστια ποικιλία από φρέσκα ψάρια για να επιλέξεις, όπως φαγκριά, τσιπούρες, σφυρίδες, στείρες, συναγρίδες και σαργοί, τα οποία προέρχονται πάντα από την καθημερινή ψαριά.

Το μενού είναι επίσης πλούσιο από ορεκτικά ζεστά και κρύα, αλλά και με ωμά, όπως το καρπάτσιο σφυρίδα, το σεβίτσε λαβράκι, το ταρτάρ τόνου, και πολλά ακόμη που μπορείς να απολαύσεις πριν από το κυρίως γεύμα, συνοδεύοντας τα με ένα καλό κρασί από την πολυποίκιλή wine list που διαθέτει το Labros restaurant.  

Εκτός από τα φρέσκα ψάρια, για το κυρίως γεύμα υπάρχουν και επιλογές ζυμαρικών μαζί με λαχταριστά θαλασσινά, όπως η γαριδομακαρονάδα και οι γαρίδες κριθαρότο. Φυσικά, για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, μπορείς να κλείσεις το γεύμα σου με ένα από τα υπέροχα γλυκά ημέρας που θα βρεις στο μενού. 

Η οικογένεια του Labros Restaurant, με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης, έχει βρει το κλειδί της χρυσής φιλοξενίας, κατακτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά αποκομίζοντας και πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων. Ένα ταξίδι στον χρόνο, με νότες από την σύγχρονη κουζίνα, σε ένα σημείο που η θέα σου γαληνεύει το μυαλό! Tο εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει και επαγγελματικά καλέσματα ή events έως 50 άτομα, ενώ διαθέτει και μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Labros Restaurant
Λεωφόρος Ποσειδώνος 20, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108960144
www.labrosrestaurant.gr | Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Τι καινούργιο λέει το φλιτζάνι στα specialty coffee shops της Αθήνας

Στην εποχή μας ο καφές αυτοπροσδιορίζεται από υψόμετρα και μικροκλίματα, είναι μια οικουμενική γλώσσα, μια συνθήκη ειρήνης, μια ιεροτελεστία...

Η Κυψέλη είναι cool: 10 μέρη για να την απολαύσεις στο έπακρο

Περισσότερο από άλλες περιοχές στην Αθήνα, η Κυψέλη δείχνει να κερδίζει - έστω αργά κι επίπονα - το στοίχημα...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot