spot_img
More

    Burger και Mexican vibes με τη λατίνα γοητεία του GiGi, στη Δροσιά

    Αν κάθε λάτρης του καλού burger, διατηρεί μια λίστα με τα favorite spots, αναμφίβολα το GiGi καταλαμβάνει μια από τις καλύτερες θέσεις, όχι μόνο για τα καλοφτιαγμένα του πιάτα, αλλά και για τον αλέγκρο, γεμάτο σπιρτάδα χαρακτήρα του, που δεν μπορεί παρά να σε γοητεύσει σαν ένας ατόφιος playboy όπως ο Gigi Rizzi, από τον οποίο εμπνέεται και το όνομά του.

    Φτάνοντας στην πλατεία της Δροσιάς, το GiGi, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μαγνητίσει μονομιάς την προσοχή σου. Μια ολοπράσινη αυλή που γίνεται ακόμα πιο όμορφη με τα χρωματιστά καθίσματα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και η ρετρό-ποπ τεράστια, φωτεινή επιγραφή αμέσως σε γοητεύουν και σου κλείνουν το μάτι για εγγυημένες απολαύσεις.

    Περιβάλλον που εκπέμπει την ανάλαφρη διάθεση ενός λάτιν ταπεραμέντου, μπάρα με τα πιο δροσιστικά cocktails, και γεύσεις tex mex φιλισοφίας, συνθέτουν το ιδανικότερο σκηνικό χαλάρωσης, ανεβασμένης διάθεσης και σε οδηγούν αναμφίβολα στα πιο γευστικά μονοπάτια απόλαυσης.

    Με τον πληθωρικό κατάλογο στα χέρια, αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι οι επιλογές σου είναι μια προς μια. Λαχταριστά burgers με κιμά από φρέσκο, ελληνικό μοσχαρίσιο κρέας που ζυμώνεται στο χέρι καθημερινά in-house, αφράτα ψωμάκια και ολόφρεσκα υλικά που συνδυάζονται περίτεχνα σε ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί παρά να προκαλέσει τον ενθουσιασμό σου.

    Gigi Smash burger (με κλασικό ψωμάκι burger, δυο smash μπιφτέκια μοσχαρίσια, 2 cheddar, iceberg, κρεμμύδι και gigi sauce με γενναία ποσότητα αλλά και ποιότητα), Smoky, (με τυρί μετσοβόνε, Gigi BBQ sauce, μπέικον, onion strings και iceberg σε απολαυστικό), μπορούν να σου δώσουν μια σαφή εικόνα για το όσο θα ευχαριστηθείς την κάθε σου επιλογή. Αν αγαπάς το κοτόπουλο, ιδανικό είναι το Fried Chicken Burger, ενώ αν αποφεύγεις το κρέας, το Veggie Burger, με λαχανικά σχάρας, guacamole, ντομάτα και μαρούλι, θα σου μείνει αξέχαστο.

    Τα τελευταία χρόνια το GiGi έχει επενδύσει και στην ανάδειξη στης μεξικάνικής κουζίνας, μέσα από την προσθήκη αντίστοιχων επιλογών του menu του. Γεύσεις  που στηρίζονται με ευλάβεια στις αυθεντικές συνταγές, δε γίνεται παρά να σε παρασύρουν. Νοστιμότατα, burritos όπως το Chilli con carne (με τυλιχτή τορτίγια, chili con carne, μεξικάνικο ρύζι, iceberg, pico di gallo, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια, cheddar, guacamole, sour cream και κόλιανδρο), κρύβουν μέσα τους όλη την ένταση και τα αρώματα αυθεντικής μεξικάνικης κουλτούρας.

    Πολύχρωμες σαλάτες σε γενναίες μερίδες, δυνατά starters όπως τα Jalapeno Poppers (τραγανές κροκέτες με cheddar, Philadelphia και jalapenos), απολαυστικά nachos με χαρακτηριστικό εκπρόσωπο  εκείνα με jalapenos, chili con carne, pico di gallo και cheddar sauce, και εντυπωσιακές quesadillas, σε μεταφέρουν στη γευστική αίγλη μιας χασιέντας.

    Ανυπέρβλητες και οι πίτσες του, που φτιάχνονται με ζυμάρι που ωριμάζει στωικά για πάνω από 24 ώρες και περνιούνται ένα φευγαλέο πέρασμα από τον φούρνο για να δώσουν ένα ωραίο αφράτο και ταυτόχρονα κρατσανιστό αποτέλεσμα στο στεφάνι αλλά και την πιο υπέροχη γεύση στα υλικά τους. (Θα λατρέψεις αυτή με το πεπερόνι και το κρεμμύδι!) Σύντομα δε, θα προστεθεί και μια νέα κατηγορία, που πρόκειται να έχει πολύ ενδιαφέρον.

    Το Gigi είναι ένα ακαταμάχητο burger bar που με χαρακτηριστική άνεση κερδίζει το ενδιαφέρον, με τον άνετο αέρα του, τις ψαγμένες γεύσεις της κουζίνας αλλά και της μπάρας του και την ανεβαστική μουσική, σου υπόσχεται πολυεπίπεδη απόλαυση στο maximum! Κοσμοπολίτικο σε κάθε του διάσταση,  από το 2015, βρίσκεται και στο Κάιρο, για μέρες και νύχτες ευχαρίστησης!

    Gigi Burger Bar
    Πετρίτη 1, Δροσιά, τηλ. 2108133326 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

    Τα Πετράλωνα, με τη δική τους ξεχωριστή κοσμογονία, γαστρονομία και διασκέδαση

    Σήμερα, αν ψάχνεις για ένα αστικό τμήμα της πόλης, που όχι μόνο διατηρεί αλλά αναζωοπυρώνει την ατμόσφαιρα της παλιάς...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot