spot_img
More

    Aloha Beauty: Ένας κόσμος ομορφιάς από την κορυφή έως τα νύχια, στον Γέρακα!

    Αν ήτανε χρώμα θα ήταν ουράνιο τόξο, αν ήταν άρωμα θα ήταν ένα που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να αισθάνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αν ήταν αίσθημα, θα ήταν αυτό της αγκαλιάς, της φιλίας, της γυναικείας αλληλεγγύης. Το αντιλαμβάνεσαι από τον τίτλο του – το «Aloha» – που στη Hawaii εκφράζει αγάπη, στοργή, συμπαράσταση, ειρήνη και ευσπλαχνία. Και μόνο ο ήχος της λέξης, λίγο πριν περάσεις το κατώφλι του, σε έχει «κερδίσει»!

    Εδώ μιλάμε για έρωτα με την πρώτη ματιά, μ’έναν χώρο που πρόσφατα ανακαινίστηκε και περιτριγυρίζεται από γυάλινες επιφάνειες που εκμεταλλεύονται το φυσικό φως, συνδέοντας ταυτόχρονα τους επισκέπτες με τον ρυθμό του αγαπημένου μας προαστίου. Μοιράζει τη δράση του ανάμεσα σε 3 ορόφους, με boho chic σκηνικό σε γήινες αποχρώσεις, και λεπτομέρειες από bamboo και φύση – ό,τι πρέπει δηλαδή για να μπεις απευθείας σε mood απόλυτου fun and beauty.

    Το upscale περιβάλλον είναι αντιστρόφως ανάλογο των τιμών του, που το καθιστούν την απόλυτη local προσιτή πολυτέλεια και ανάπαυλα από τα της καθημερινότητας. Εδώ θα απολαύσεις μοναδικά mani-pedis με διάρκεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, από ένα team που αγαπά αυτό που κάνει και που θα σου προτείνει την υπηρεσία που θα «κουμπώσει» με τις ανάγκες σου. Η δημιουργικότητά τους – αν χαζέψεις λίγο τα social media τους – δεν έχει «ταβάνι», με όλες τις νέες τάσεις και τα δικά τους προϊόντα, να βρίσκουν το τέλειο «σπίτι» στις πελάτισές τους.

    Tο υπόγειο από την άλλη έχει μετατραπεί σ’ένα ατμοσφαιρικό spa, όπου έχεις την ευκαιρία να κάνεις μασάζ, αποτρίχωση κι άλλες υπηρεσίες ομορφιάς όπως lashes, brows και μασάζ, μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα. Μην παραλείψεις να επιλέξεις κι έναν καθαρισμό προσώπου με διαμάντι ή ακόμα και χημικό peeling, που θα φρεσκάρει την εμφάνισή σου και ασφαλώς θα αναζωογονήσει το – ταλαιπωρημένο από τους καθημερινούς ρύπους – δέρμα σου.

    Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι το φόρτε τους, με τη χρήση των κορυφαίων προϊόντων SÜDAcare και την πολύχρονη εμπειρία των κοριτσιών στα άκρα των ποδιών. Παρέχεται ορθονυχία σε περιπτώσεις είσφρυσης όνυχος – μιας από τις πιο συνήθεις φλεγμονές των άκρων – αλλά και αφαίρεση σκληρύνσεων με τη χρήση απολαυστικών αλάτων.

    Η ομορφιά είναι αισθητική, είναι όμως προπαντώς και ψυχολογική, είναι αυτό που εκπέμπεις. Αν θες και τα 2, και δεν έχεις καμία διάθεση να συμβιβαστείς με το διεκπεραιωτικό και το μέτριο, το Aloha Beauty σε έχει καλυμμένη! Κι όλα τα παραπάνω σ’έναν χώρο που θα φροντίσει την κάθε σου αισθητική ανάγκη, με αδιαπραγμάτευτη τήρηση των κανόνων υγιεινής – the Aloha way!

    Aloha Beauty 
    Κλεισθένους 165, Γέρακας, τηλ. 2111157195
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ιστορικά και σύγχρονα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα που ανεβάζουν στροφές στην γλυκιά απόλαυση

    Το κλασικό γλυκό, εκείνο που μυρίζει σαν φοντανιέρα, σαν τις ονομαστικές εορτές της μαμάς που φώτιζαν το σαλόνι, σαν...

    Τα Αθηναϊκά concept stores που πρέπει να επισκεφθείς

    Η Αθήνα των σύγχρονων roaring 2020’s είναι φασαριόζικη, απείρως πολύχρωμη, γεμάτη ευκαιρίες, καταιγιστικές εικόνες, πολυεθνική και πολυαρωματική, με μια...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot