spot_img
More

    Barberia Atenes: Εδώ θα ανανεωθείς από την κορυφή ως τα νύχια με τις πιο high end υπηρεσίες και προϊόντα

    Το Barberia Atenes πριν το γνωρίσεις, θα το μυρίσεις την ώρα του πρωινού: μια στιλάτη αύρα art deco όλο φρεσκάδα και δροσιά στον Φάρο Ψυχικού, σαν παρένθεση, σαν έκρηξη χρώματος, η πιο ωραία αποφόρτιση κι ανάταση. Το ντιζαϊνάτο κουρείο της Δημητρίου Βασιλείου εδώ και χρόνια έχει εγκαθιδρυθεί στη συνείδηση των βόρειων – κι όχι μόνο – αντρών ως η απόλυτη συντεταγμένη για την συνολική τους ανανέωση και περιποίηση.

    Μια ανάσα οξυγόνου γεμάτη χαμόγελα κι αυτή την ωραία διάθεση κι ενέργεια που χαρακτηρίζει ανθρώπους που ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας και πολλά γαλόνια στην αισθητική και στα μαλλιά, που εγγυώνται κι ένα θεαματικό και προσεγμένο στην λεπτομέρεια του αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα να πάρεις τον δρόμο της εξόδου. 

    Χαίρεσαι το µπλέ που γαληνεύει, τις στρογγυλές γωνίες, την πολυτέλεια σε κάθε λεπτοµέρεια, τη χρήση µοναδικών υλικών. Η ίδια αισθητική και φιλοσοφία µεταφέρθηκε προσφάτως και στο Μπαχρέιν, όπου το Barberia Atenes άνοιξε τα φτερά του για νέους προορισµούς και εξωτικές περιπέτειες. 

    Έχει ένα bar βγαλμένο από τα πιο εμβληματικά film noir, σερβίρει και το Dewars της επιλογής σου ή φρεσκοκομμένο καφέ από την Delonghi, πριν το ραντεβού σου για ένα ξύρισµα µε φαλτσέτα. Η «ανατολίτικη περιποίηση» αλλιώς γνωστή ως hot towel shave, εδώ βιώνει µια ιδανική εκδοχή, αφού εκτελείται σχεδόν µυσταγωγικά. Είναι µια διαδικασία που κάθε άντρας οφείλει να κάνει στον εαυτό του δώρο, µε θεαµατικά αποτελέσµατα στο ξύρισµα και στην επιδερµίδα. 

    Στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονται πλήθος επωνύµων, αθλητών και επιχειρηµατιών, που το επιλέγουν για το κούρεµα που σέβεται τη μοναδικότητα τους, που έχει στόχο να αναδείξει τα χαρακτηριστικά τους, να φρεσκάρει, να τονώσει την αυτοπεποίθηση, µε λεπτοδουλειά και µε πυξίδα τη φινέτσα. 

    Οι high end υπηρεσίες του πλαισιώνονται µε καθετί που θα ολοκληρώσει το look σου: µανικιούρ και πεντικιούρ σε privé χώρο, αποτρίχωση προσώπου µε κλωστή ή κερί, ανακουφιστικό ενυδατικό µασάζ στο πρόσωπο. Όντας πάντα στην αιχµή των εξελίξεων και µε διάθεση να προσφέρει πραγµατικά ανυπέρβλητες εµπειρίες στους απαιτητικούς επισκέπτες του, το Barberia Atenes σηµατοδοτεί µια νέα εποχή καινοτόµων για τα ελληνικά δεδοµένα υπηρεσιών.

    Εδώ έχεις επίσης τη δυνατότητα να κλείσεις συνάντηση µε το ράφτη της Truman Clothiers για το επόµενο sur-mesure κοστούµι σου στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο στον πάνω όροφο, ενώ υπάρχει ένα υπέροχο retail με πλήθος από προϊόντα όπως αρώµατα Aqua Di Parma, Penhaligons και χειροποίητα ιταλικά γυαλιά της TBD. 

    Barberia Atenes
    Δημ. Βασιλείου 5 & Περικλέους, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106721930
    www.BarberiaAtenes.gr | Facebook Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα πιο 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα για το 2021

    Γιατί οι γυναίκες επιμένουν να επισκέπτονται τα νυχάδικα αντί να περιποιούνται μόνες τα νύχια τους στο σπίτι; Γιατί είναι η...

    Beer-ό-τσαρκα στην Αθήνα: 9 διευθύνσεις που πρέπει να γνωρίζεις αν είσαι λάτρης του ζύθου

    Supernova απόλαυσης. Αυτή είναι η εντύπωση που αφήνουν οι νέας γενιάς μπύρες, και οι μπυραρίες και τα taprooms της...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot