spot_img
More

    Nailvibes: Υπέροχα νύχια – κι όχι μόνο – στην Κυψέλη

    Η φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης, δεν είναι απλά μια πράξη καλλωπισμού, αλλά επί της ουσίας, είναι ο ορισμός της αυτοφροντίδας, ώστε να εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση και λάμψη από μέσα προς τα έξω. Αν θες το καλύτερο για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, αποκλειστικά αφιερωμένες στον εαυτό σου, το Nail Vibes στην Κυψέλη, είναι ο ιδανικός χώρος για περιποίηση ανώτερης ποιότητας, άκρων, προσώπου και σώματος, τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες.

    Με ένα μινιμαλ χαρακτήρα και eco friendly φιλοσοφία που αντικατοπτρίζεται τόσο στον πολύ χαλαρωτικό χώρο, όσο και στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το τελειότερο αποτέλεσμα στην περιποίηση σου, το Nail Vibes κι οι έμπειροι άνθρωποί του, σε καλωσορίζουν με επαγγελματική και συγχρόνως πολύ ανθρώπινη προσέγγιση και να είσαι σίγουρή πως αφήνεσαι στα καλύτερα χέρια.

    Η ιδιοκτήτρια Γεωργία Τούζου, καθημερινά με συνεχή παρουσία, θα σου προτείνει τις ιδανικές περιποιήσεις και θεραπείες που θα αναδείξουν την ομορφιά σου και θα σου χαρίσουν φρεσκάδα και ανανέωση. Το Nail Vibes διαθέτει τις πιο προσεγμένες θεραπείες προσώπου, όπως βαθύς καθαρισμός, μεσοθεραπείες και θεραπείες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, για ένα λαμπερό, υγειές και νεανικό δέρμα, από έμπειρη αισθητικό, ενώ για ένα σφριγηλό κορμί προσφέρονται θεραπείες σώματος και μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, καθώς και χαλαρωτικό μασάζ που θα σε αποσυμφορήσει από το σωματικό στρες.

    Το Nail Vibes έχει επί χρόνια χτίσει τη φήμη ενός από τα καλύτερα nail salons με αριστοτεχνικές δημιουργίες mani-pedi, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Συμβαδίζει και παρακολουθεί τις νέες τάσεις στη μόδα σε σχήματα και χρώμα, με τη χρήση αποκλειστικά των καλύτερων προϊόντων, 100% φυτικών, που δεν υπόκεινται σε animal testing, και με άπειρες αποχρώσεις βερνικιών (πάνω από 400) για να διαλέξεις ανάλογα την περίσταση και τη διάθεση σου, ενώ για ταλαιπωρημένα άκρα οι θεραπείες ανάπλασης κι εξυγείανσης, θα σου προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση θα απολαύσεις ένα εκλεπτυσμένο τελικό αποτέλεσμα που θα σε ενθουσιάσει και θα γοητεύσει τους γύρω σου.

    Για να αναδείξεις τις συμμετρίες του προσώπου σου, το brow lamination δημιουργεί με πολύ φυσικό τρόπο μια υπέροχη ψευδαίσθηση ανόρθωσης και «γεμίσματος» των φρυδιών, ενώ το lash lift στις βλεφαρίδες χαρίζει κι αναδεικνύει το βλέμμα σου ακόμα κι όταν δεν είσαι βαμμένη. 

    Καθώς η περιποίηση δεν είναι μια πολυτέλεια μόνο για γυναίκες, στο Nail Vibes, δημιουργούνται οι κατάλληλες, διακριτικές κι ήρεμες συνθήκες και για ανδρική περιποίηση. Εδώ, κάθε άνδρας που προσέχει τον εαυτό του μπορεί να απολαύσει υπηρεσίες mani pedi, αποτρίχωσης σε πλάτη και σώμα με κερί, καθώς και θεραπείες προσώπου που θα τον ανανεώσουν.

    Με την απαράμιλλη φινέτσα του, την υψηλή του αισθητική, που ξεφεύγει από τον μέσο όρο των nail bars, αλλά και τα υψηλά standards ποιότητας κι υγιεινής, το Nail Vibes αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αποσυμπίεση κι ανανέωση που δύσκολα αλλάζεις. Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου τηλεφωνικά ή online και να κάνεις στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο περιποίησης που θα κάνει ακόμα πιο δυνατά και σαγηνευτικά και τα δικά σου vibes!

    Nailvibes 
    Καυκάσου 142-144, Κυψέλη, τηλ. 2111829609
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Βόλτα στα πιο αγαπημένα μας μαγαζιά στην Καλλιθέα

    Aν την προσεγγίσεις με τα πόδια από τη Συγγρού και παρατηρήσεις λίγο το ανάγλυφό της, θα δεις πώς το...

    4 μέρη για αυθεντική κρητική κουζίνα στην Αθήνα

    Η κρητική γαστρονομία έχει κυκλώσει για τα καλά κάθε όχθη της πόλης, με ένα άρωμα πατρίδας που φαίνεται να...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot