spot_img
More

    Απόκτησε το μαύρισμα των ονείρων σου με την εγγύηση του Sunlounge Solarium

    Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια γωνιά του πλανήτη, λουσμένη στο φως του ήλιου. Η έκθεση στον ήλιο, προσφέρει σοκολατένια επιδερμίδα και έχει ευεργετικές ιδιότητες, τόσο για το σώμα, όσο και για την ψυχή, ωστόσο ενέχει και κάποιους κινδύνους, όπως η καταπόνηση και η γήρανση της επιδερμίδας. Μπορεί θεωρητικά η ηλιοθεραπεία στις παραλίες να φαντάζει ονειρική, οι εξορμήσεις όμως στις αστικές αμμουδιές, απέχει κατά πόδας από το ιδανικό σενάριο. 

    Και εδώ έρχονται τα Sunlounge να σώσουν την κατάσταση και να σου προσφέρουν, φιλτραρισμένες, μόνο τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου, προετοιμάζοντας τη μελανίνη σου για την καλοκαιρινή σου έκθεση σε αυτόν, αλλά και ενισχύοντας τον υπόλοιπο χρόνο την παραγωγή της βιταμίνης D. Έτσι θωρακίζεις τον οργανισμό σου, αποκτάς υγιή και λαμπερή επιδερμίδα αλλά και τονωμένη ψυχολογία που σου δίνει μια έξτρα γοητεία.

    Τα Sunlounge Solarium με 9 καταστήματα και μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία σε όλα να μήκη και πλάτη της Αθήνας, προσφέρουν μαύρισμα με ιδανικές, απόλυτα εξατομικευμένες προδιαγραφές, καταρρίπτοντας μια για πάντα το κλισέ του επιβλαβούς τεχνητού μαυρίσματος, αφού η τεχνολογία που διαθέτουν, είναι βοηθητική ακόμα και σε δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση. 

    Ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης τους Νικόλας Ατζουτζούλας, μελετώντας τη διαδικασία και αποκτώντας όλο το φάσμα των γνώσεων κατά την πολύχρονη παραμονή του στη Μέκκα του τεχνητού μαυρίσματος, την Αμερική, δημιούργησε το πιο αξιόπιστο και δυνατό brand, με πλέον μόνιμη επένδυση στην εξέλιξη τόσο της τεχνολογίας, όσο και των υπηρεσιών, με γνώμονα την ασύγκριτη ποιότητα. Το άριστο service και οι ιδιαίτεροι χώροι, με τη χαρακτηριστικά ανάλαφρη και φιλόξενη ατμόσφαιρα τους, κάνουν στα Sunlounge κάτι παραπάνω από μια σύγχρονη μόδα, αλλά ένα πραγματικό δώρο στην υγεία κάθε λάτρη του μαυρίσματος.

    Tα καλύτερα παγκοσμίως tanning beds της MegaSun από την KBL, των οποίων τα Sunlounge είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, είναι στη διάθεσή σου για το πιο εντυπωσιακό και ασφαλές αποτέλεσμα, ενώ το έμπειρο προσωπικό με υπευθυνότητα και αμέριστη φροντίδα θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για τις καλύτερες επιλογές, θα σου προτείνει τα ιδανικά προϊόντα για την ενίσχυση και διατήρηση του αποτελέσματός και θα κάνει την παραμονή σου στο χώρο άνετη και απολύτως ευχάριστη.

    Το τεχνητό μαύρισμα είναι πλέον μια διαδικασία που φεύγει από τα στενά πλαίσια της εικόνας μιας ηλιοκαμένης επιδερμίδας και περνάει σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό της ολιστικής εμπειρίας που ομορφαίνει και αποσυμπιέζει, χαρίζοντάς ψυχολογία απόλυτης χαλάρωσης και ανανέωσης. Άλλωστε η καλή ψυχολογία είναι ένα ατελείωτο καλοκαίρι για την ψυχή και το Sunlounge Solarium σου χαρίζει σε πολύ προσιτή τιμή την καλύτερη εκδοχή του μαυρισμένου κορμιού σου, χειμώνα καλοκαίρι!

    Sunlounge Solarium 
    Λεωφ. Πεντέλης 23, Μελίσσια, τηλ. 2117402029
    Λεωφόρος Βεΐκου 43 & Κορίνης 2, Γαλάτσι, τηλ. 2102221555 
    Ελ. Βενιζέλου 64, Νέα Ερυθραία, τηλ. 2106254265 
    Ερμού 57, Αθήνα, τηλ. 2103257728 
    Κολοκοτρώνη 12, Κηφισιά, τηλ. 2106231154 
    Ολυμπιονικών 196, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106778310
    Θηβών 493, Ίλιον, τηλ. 2102631619
    Ούλωφ Πάλμε 29, Ζωγράφου, τηλ. 210771918
    Πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα, Coming Soon
    www.sunlounge.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

    Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

    Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης

    Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot