spot_img
More

    33 Squared – Τhe Bar: Το καθαρόαιμο bar της καρδιάς μας κλείνει αισίως τα 7, στα Βριλήσσια

    Είναι σχεδόν αντανακλαστικό τώρα το καλοκαίρι να επιζητούμε εξωτερικούς χώρους και αυλές για να δροσίσουμε το νου μας και να ενθουσιάσουμε τον ουρανίσκο μας. Το 33 Squared – Τhe Bar το ειδυλλιακό αυτό τοπίο το προσφέρει σε ένα κατάφυτο speakeasy πλακόστρωτο αίθριο, ξεδιπλώνοντας τραπεζάκια κι έναν κατάλογο από αναζωογονητικά cocktails σε συνδυασμό με ωραίες μουσικές. 

    «Παιδί» δύο βετεράνων στο επιχειρείν της εξόδου, των ανθρώπων που μας σύστησαν το θρυλικό Local της Κηφισιάς και το – πάντα χρήσιμο – Booz In A Box Cocktail Delivery Service, ο Φώτης Φωτιάδης και ο Στέλιος Λάγιος πάνω απ’όλα είναι οι καλύτεροι οικοδεσπότες και 2 φίλοι που έχουν το πολύτιμο αυτό χάρισμα να σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου.

    Η μπάρα του και τα cocktails του, την επιμέλεια των οποίων έχει ο Στέλιος έχει κάτι για όλους, κατηγοριοποιημένα σε… μονοπάτια. Ένα νέο μονοπάτι προστέθηκε για φέτος το καλοκαίρι με νέες προτάσεις, που όποια κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείς με τις γεύσεις και θα το απολαύσεις στο έπακρο.

    Ένα τέτοιο παράδειγμα απόλυτης μαεστρίας, είναι το Distraction με τεκίλα reposado, port ελαιοσάκχαρα από ροζ γκρέιπφρουτ και raspberries, φρέσκο lime & τονικ ή το άκρως δροσερό Alley με ουίσκυ bourbon, mezcal, cordial από ακτινίδιο και πράσινο μήλο, φρέσκο λαιμ & σόδα.

    Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, που έχει όλα τα συστατικά για να σε κάνει να αφεθείς και να την απολαύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα σημείο αναφοράς για την περιοχή των Βριλησσίων και τα πέριξ. Κι όλα αυτά σε μόλις 33×2 τετραγωνικά!

    33 Squared – The Bar
    Πλατεία Αναλήψεως 4, Βριλήσσια, τηλ. 2106821033
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot προορισμοί & προϊόντα που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

    Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

    Αφιέρωμα sushi: Ρολάροντας χιλιόμετρα απόλαυσης στην Αθήνα

    Ιαπωνική κουζίνα. Από τη μια απλή, λιτή κι απέριττη. Με μια διακριτική φινέτσα όπως αυτή που χαρακτηρίζει τα μινιμάλ...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot