spot_img
More

    Ανακαλύψτε το 7 Seas: Ένας κυκλαδίτικος παράδεισος στην κορυφή των Καμαρών στην Σίφνο

    Κάπου στην κορυφή των βράχων απέναντι από το λιμάνι της Σίφνου, βρίσκεται το 7 Seas, και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει την παραδοσιακή νησιώτικη γοητεία με την πολυτέλεια και τη χαλάρωση. Ένας κυκλαδίτικος παράδεισος, με θέα που κόβει την ανάσα, υπόσχεται να σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσεις.

    Η πρώτη εικόνα που θα σε μαγνητίσει, είναι η θέα. Από το 7 Seas, η μαγευτική ψευδαίσθηση της πισίνας να βυθίζεται στο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους είναι απλά καθηλωτική. Η πισίνα μοιάζει να ενώνεται με τη θάλασσα, δημιουργώντας έναν αρμονικό συνδυασμό που με κάθε βλέμμα σε ταξιδεύει.

    Στο Infinity Pool Bar, η χαλάρωση και η απόλαυση έχουν τον πρώτο λόγο. Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε δροσιστικά ποτά και υπέροχα κοκτέιλ σε μια ατμόσφαιρα που αλλάζει ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Το πρωί, η lounge μουσική δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον ιδανικό για να ξεκινήσεις την ημέρα. Το απόγευμα, οι πιο upbeat ήχοι ανεβάζουν τον ρυθμό, κάνοντάς αισθητή την καλοκαιρινή ενέργεια του Αιγαίου.

    Ανάμεσα στις αναζωογονητικές βουτιές στην πισίνα και τα καλοκαιρινά ροφήματα, το μενού του 7 Seas είναι μια απόλαυση από μόνο του. Οι γεύσεις που έχει δημιουργήσει ο κορυφαίος chef Γιώργος Κατσιγιάννης υπόσχονται να απογειώσουν τις αισθήσεις. 

    Ξεκινώντας από το πρωί το Breakfast & Brunch μενού του 7 seas προσφέρει πληθώρα επιλογών, από αυγά σε διάφορες εκδοχές, απολαυστικά σάντουιτς με φρέσκα υλικά, δυναμωτικά yogurt bowls με super foods, αλλά και λαχταριστά pancakes. Φυσικά, για το σωστό ξεκίνημα της ημέρα μπορείς να τα συνοδεύσεις με έναν κρύο καφέ, ένα δροσιστικό smoothie ή έναν φρεσκοστυμμένο χυμό!

    Μετά τις βουτιές στη πισίνα, κι αφού η όρεξη ανοίξει κατά της μεσημεριανές ώρες, μπορείς να επιλέξεις ένα νόστιμο και χορταστικό γεύμα από το Infinity Restaurant. Πεντανόστιμα starters για να μοιραστείς με την παρέα, μακαρονάδες με άρωμα Αιγαίου, δροσιστικές σαλάτες, θαλασσινά αλλά και κρεατικά, όλα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά και με δημιουργική έμπνευση. 

    Και για το κλείσιμο της ημέρας, το 7 Seas μετατρέπεται σε έναν χώρο απόλυτης κομψότητας και γαστρονομικής απόλαυσης. Το dinner μενού περιλαμβάνει κοσμοπολίτικα, μοντέρνα και gourmet πιάτα, συνοδευόμενα από εξαιρετικά ελληνικά κρασιά που θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το ηλιοβασίλεμα, καθώς ο ήλιος βυθίζεται στο γαλάζιο της θάλασσας, προσφέροντας ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο.

    Το 7 Seas είναι μια εμπειρία που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις. Από την απίστευτη θέα και την εκλεκτή μουσική, μέχρι τις μοναδικές γεύσεις και την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης. Είτε για μια ήρεμη απόδραση είτε για μια γαστρονομική περιπέτεια, το 7 Seas στη Σίφνο είναι η ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

    7 Seas Infinity Pool Restaurant
    Καμάρες, Σίφνος, τηλ. 2284031913
    www.7seas.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;

    Πώς να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση; Μια επιχείρηση που θα είναι πετυχημένη, θα μπορεί να μου προσφέρει τα...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα delivery στα βόρεια: Η πιο νόστιμη «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Ας είμαστε ρεαλιστές. Ζούμε σε καιρούς μυστήριους, σε χρόνια που δοκιμάζουν αντοχές και ανοχές, σ’ένα τοπίο στο οποίο όλα...

    Specialty Coffee: Handpicked spots in Athens

    Τελευταία η νέα τάση στον καφέ είναι αυτός του specialty. Με αυτό τον χαρακτηρισμό αναφερόμαστε στην υψηλότατη ποιότητα του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot