spot_img
More

    Blue Oyster:  Ένα μαργαριτάρι της γαστρονομίας στην Πάρο

    Όταν μιλάμε για ένα γαστρονομικό παράδεισο στις Κυκλάδες, το Blue Oyster στην Πάρο καταλαμβάνει επάξια την κορυφή. Από το 2020, αυτό το εξαιρετικό εστιατόριο έχει γίνει συνώνυμο με την κορυφαία ποιότητα και την απίστευτη θέα που κόβει την ανάσα. Με το βλέμμα στραμμένο προς τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, το Blue Oyster προσφέρει μια εμπειρία που ικανοποιεί και τις πιο υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις.

    Γνωστό για τις φρέσκες κι αυθεντικές γεύσεις του, με τα καλύτερα προϊόντα που έχει να προσφέρει η παριανή θάλασσα αλλά κι η στεριά, το μενού εδώ περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία από όστρακα, όπως γαλλικά κι άγρια ελληνικά, καθώς και φούσκες και φρέσκους αχινούς. Όλα αυτά διατηρούνται ζωντανά στο ενυδρείο του εστιατορίου, εξασφαλίζοντας την φρεσκάδα και την ποιότητα σε κάθε πιάτο.

    Από φρέσκες μαριναρισμένες γαρίδες και φρέσκο τόνο, μέχρι τα ελληνικής προελεύσεως στρείδια και πάστες με θαλασσινά, κάθε πιάτο στο Blue Oyster είναι ένα αριστούργημα τεχνικής και γεύσης. Πέραν των ψαριών ημέρας, προσφέρονται επιλογές για κάθε γούστο, όπως παραδοσιακά παριανά πιάτα. Από τα πιάτα ημέρας, ο κόκορας κρασάτος συστήνεται ανεπιφύλακτα, καθώς κι άλλα μαγειρευτά, δημιουργώντας ένα μενού που προκαλεί τις αισθήσεις κι ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό.

    Με έμφαση στην ποιότητα των υλικών, τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται στα πιάτα είναι ολόφρεσκα από τον μπαξέ του εστιατορίου, όπως και τα αυγά τα οποία είναι δικής τους παραγωγής.

    Η εμπειρία στο Blue Oyster δεν περιορίζεται μόνο στο εστιατόριο. Στην παραλία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και να χαρούν το μπάνιο τους, συνοδεία απολαυστικών σνακ και γευστικών burger που σερβίρονται αποκλειστικά στις ξαπλώστρες. Με μια μεγάλη ποικιλία από καφέ, δροσιστικά ροφήματα και κοκτέιλ, μπορείς να χαλαρώσεις και να αδράξεις την ημέρα σου με κάθε άνεση!

    Το Blue Oyster προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να χαρείς τις διακοπές σου. Μια όμορφη, ανοιχτόκαρδη βεράντα με θέα στο απέραντο γαλάζιο, αέρινα σκίαστρα κι όμορφα τραπέζια συνθέτουν ένα σκηνικό που συνδυάζει την παράδοση των Κυκλάδων με μια μίνιμαλ και classy αισθητική. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμπειρία που αποπνέει ηρεμία και κομψότητα.

    Το Blue Oyster στην Πάρο είναι ένας προορισμός όπου οι γεύσεις, η θέα κι η φιλοξενία συνδυάζονται αρμονικά, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία που σε καλεί να την ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

    Blue Oyster 
    Αμπελάς, Πάρος, τηλ. 2284052707 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    Εννιά στάσεις στην Αθήνα για τέλειο γλυκό

    Το ζαχαρένιο τοπίο της πόλης αποκαλύπτει μια αλήθεια: ότι το γλυκό για τον Αθηναίο είναι το φως το αληθινό...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot