spot_img
More

    Calypso Restaurant Bar: Κοσμοπολίτικο ζεν και ωραία γαστρονομία στη Νάουσα της Πάρου

    Στην καρδιά του κεντρικού λιμανιού της Νάουσας Πάρου, βρίσκεται το Calypso Restaurant Bar, ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις της γαστρονομίας. Με έμφαση στη μεσογειακή και ελληνική κουζίνα, το Calypso υπόσχεται να μαγέψει με τις γεύσεις του, σε έναν ανακαινισμένο χώρο που αποπνέει μια minimal αισθητική και μοντέρνο ύφος.

    Στο Calypso, η ελληνική κουζίνα απογειώνεται με τη δημιουργική πινελιά του σεφ Παύλου Φραγκόπουλου. Ο καταξιωμένος σεφ έχει επιμεληθεί έναν κατάλογο που παντρεύει τις παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονες και πρωτότυπες νότες. Από το πρωινό έως το δείπνο, κάθε πιάτο είναι μια εμπειρία απόλαυσης, και με τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα με προσοχή από την ελληνική και ιδιαίτερα από την παριανή αγορά. 

    Το πρωινό και το brunch στο Calypso είναι μια γιορτή γεύσεων. Απόλαυσε ομελέτες σε πολλές εκδοχές, αυγά ποσέ με σολομό και αβοκάντο, ή λαχταριστά pancakes και waffles – τόσο αλμυρά όσο και γλυκά. Το σετ πρωινού για δύο προσφέρει μια πλήρη εμπειρία με καφέ 100% arabica, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, κρουασάν βουτύρου, μπέικον, τυρί, γιαούρτι, μέλι και μαρμελάδες.

    Ο κύριος κατάλογος του Calypso διαθέτει μοναδικά πιάτα που ξεχωρίζουν. Δοκίμασε τους τυρολουκουμάδες με κρέμα Κερκυραϊκής Συκομαϊδας και μέλι τρούφας, ή το υπέροχο ραβιόλι σπανάκι γεμισμένο με ρικότα, πεστο βασιλικού με ξύσμα λάιμ και κρέμα σπαράγγι – μια ιδανική επιλογή για vegetarians. Για τους λάτρεις των θαλασσινών, οι γαρίδες ψητές με μαριναρισμένα φύκια, κόκκινο grapefruit και μαγιονέζα λάιμ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Κι επειδή χωρίς επιδόρπιο δεν γίνεται, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την ganache σοκολάτας με γκοφρέτα, dots καραμέλας, νιφάδες αλατιού και παγωτό καραμέλα.

    Το Calypso προσφέρει έναν κατάλογο με κλασικά και signature κοκτέιλ, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Συγχρόνως, η μεγάλη wine list περιλαμβάνει αποκλειστικά επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα, ιδανικές για να συνοδεύσουν τα εξαιρετικά πιάτα του εστιατορίου.

    Το Calypso λειτουργεί ως all day restaurant – bar, προσφέροντας την ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε για πρωινό με θέα το γραφικό λιμανάκι, είτε για βραδινό γεύμα με κοκτέιλ και κρασί υπό το φως των αστεριών, το Calypso υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Εδώ, η τέχνη της ελληνική κουζίνας εναρμονίζεται σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική, δημιουργώντας μια απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. 

    Calypso Restaurant Bar
    Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284053111
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

    Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

    Οι 15 λόγοι που η δυτική πλευρά της Αθήνας θα κρατάει πάντα τα σκήπτρα της τέλειας εξόδου!

    Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, το Χαϊδάρι έχουν τον δικό τους κώδικα στη διασκέδαση. Εδώ ο κόσμος δεν...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot