spot_img
More

    Karino: Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο λιμανάκι της Νάουσας

    Από το 2001, το Karino κοσμεί το γραφικό λιμανάκι της Νάουσας, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει άψογα την υψηλή γαστρονομία με την απαράμιλλη θέα στο πέλαγος. Αυτό το all-day μαγαζί έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα της Πάρου σε έναν χώρο που αποπνέει smart chic αισθητική.

    Η μέρα στο Karino ξεκινά με έναν καφέ που έχει κερδίσει φήμη στο νησί για την ποιότητά του. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον πρωινό τους, ενώ χαζεύουν τη θέα στο λιμάνι, συνοδευόμενο από ένα πλούσιο brunch που σερβίρεται μέχρι τις 5 το απόγευμα καθημερινά.

    Το μενού του brunch περιλαμβάνει επιλογές που εντυπωσιάζουν, όπως ο καγιανάς, ένα παραδοσιακό πιάτο με φρέσκες ντομάτες κι αυγά. Η ομελέτα κινόα bowl, ένας υγιεινός συνδυασμός για τους λάτρεις της σωστής διατροφής. Αυγόφετες, που προσφέρουν μια κλασική γεύση που θυμίζει το πρωινό στο σπίτι. Γιαούρτια φρέσκα και δροσερά, ιδανικά για μια ελαφριά έναρξη της ημέρας. Pancakes sweet & salted, μια δική τους συνταγή που συνδυάζει το γλυκό με το αλμυρό, κάνοντάς τα ακαταμάχητα.

    Το Karino δεν σταματά εκεί. Καθώς η μέρα προχωρά, το μενού εξελίσσεται κι εμπλουτίζεται με πιάτα όπως burgers, pasta, σαλάτες και ταλιάτα, ικανοποιώντας κάθε γευστική απαίτηση.

    Από το απόγευμα και μετά, το σκηνικό αλλάζει και το Karino προσφέρει ιαπωνική κουζίνα και κοκτέιλ. Οι επισκέπτες μπορούν να ταιριάξουν sushi με μοναδικά κοκτέιλ, όπως το Only Fans, που είναι και το πιο δημοφιλές, ενώ λίστα των κρασιών είναι εξαιρετική, με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα. Ξεχωρίζουν το λευκό Sauvignon Blanc και το ροζέ Angel’s Wings από την οινοποιία Κιντώνη.

    Στο μενού του sushi, οι γεύσεις είναι εξίσου εκλεπτυσμένες και ποικίλες κι ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το magic fish, carpaccio ψαριού από μαγιάτικο ή λακέρδα. Τα Johnny’s Roll με κιμά σολομού, τα Rainbow, τα Spicy Roll, με τόνο ή σολομό αλλά και τα Sex Roll με γαρίδα, κάθε ένα πιάτο κι από μια «έκρηξη» γεύσεων!

    Η διακόσμηση του Karino συμπληρώνει την εμπειρία, με μια smart chic καλοκαιρινή αισθητική που σε μεταφέρει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και απόλαυσης. Η μαγευτική θέα στο πέλαγος, ειδικά κατά το ηλιοβασίλεμα, δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που μένει αξέχαστη.

    Είτε για έναν απογευματινό καφέ, ένα απολαυστικό brunch, ένα εκλεκτό γεύμα ή μια βραδιά με sushi και κοκτέιλ, το Karino Paros υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.

    Karino
    Νάουσσα, Πάρος, τηλ. 2284051667
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Οι πιο hot διευθύνσεις για έξοδο στου Ψυρρή

    Πρώτη αναφορά στο όνομα της συνοικίας έγινε από τον Γάλλο γιατρό Ζακόμπ Σπον, σε ένα βιβλίο του με τίτλο:...

    Christmas in Athens: 21 απολαυστικές προτάσεις για έξοδο, φαγητό, ποτό & γλυκό

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot