spot_img
More

    Το ανανεωμένο μενού του Lot 51 μας δίνει ακόμα ένα λόγο να το λατρέψουμε

    Το Lot 51 το γνωρίσαμε, το λατρέψαμε και το κάναμε μέρος της αστικής μας καθημερινότητας, για το ευχάριστο vibe του, τις υπέροχες γεύσεις του και πάνω απ’ όλα τον ανυπέρβλητο καφέ του. Άλλωστε ένας χώρος που βρίσκεται σε περιοχή με το όνομα Πλατεία Βραζιλίας δεν μπορεί παρά και μόνο συνειρμικά να παραπέμψει το μυαλό σου στην εικόνα ενός υπέροχου καφέ φτιαγμένου από τις παγκοσμίως καλύτερες ποιότητες.

    Ένα μεγάλο κομμάτι στην επιτυχία του Lot 51, οφείλεται στη συνεχή εξέλιξη κι ανανέωση σε κάθε επίπεδο, γεγονός που συνεχώς του δίνει μια ανοδική πορεία, με μια ακλόνητα ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας και πάντα με μια νέα λεπτομέρεια που κρατάει αυτή τη σχέση αγάπης συνεχώς δυνατή. Νέα προσθήκη, ο καφές που σερβίρεται πλέον, από την εταιρία June Coffee Roasters, ενός πολύ δυνατού brand, που υπόσχεται specialty coffee υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων γευστικών επιδόσεων.

    Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και στο μενού του φαγητού, που καταφθάνει ανανεωμένο στο πιάτο σου με up scaled προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Ιδανικά συνοδευτικά για καφέ το πρωί, όπως banana bread, cinnamon roll και babka που κάνουν το καλύτερο γευστικό δέσιμο και δίνουν μια ολοκληρωμένη απόλαυση. Brunch και lunch επιλογές πάντα με τη φρέσκια ματιά της κουζίνας του Lot 51, όπως τα λαχταριστά αυγά Benedict σε φωλιά πατάτας αντί για ψωμάκι και τα signature λαζάνια με σιγομαγειρεμένο κιμά και παλαιωμένο cheddar, σου κλείνουν το μάτι για να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο και να τα λατρέψεις. Βεβαίως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλήψεις να δοκιμάσεις το signature basque cheesecake με αφράτη κρέμα και φρούτα εποχής, ένας πραγματικός πειρασμός στον οποίο υποκύπτουν όλοι.

    Όσο η μέρα προχωράει, τα δροσιστικά ποτά και το ανεβασμένο κλίμα που δίνει το χαρακτηριστικό του vibe στην πλατεία κάνουν την εμφάνισή τους και ο καλύτερος τρόπος να τα απολαύσει κανείς είναι δίπλα σε ένα γενναίο plateau τυριών ή με finger bites τηγανητού κοτόπουλου με πίκλες και siracha mayo, για τσιμπολόγημα.

    Για τους Pizza lovers, ολοκαίνουργιοι συνδυασμοί, σκέτοι πειρασμοί με υλικά πολύ ξεχωριστά που ισορροπούν μεταξύ τους πάνω σε καλοψημένη ζύμη. Gorgonzola, μανιτάρια, mozzarella και λάδι τρούφας ή Chorizo, πάστα τσίλι, πράσο, mozzarella και παρμεζάνα 24μηνης ωρίμανσης είναι δυο από τις πολύ δυνατές επιλογές που αντανακλούν την αναβάθμιση της κουζίνας, ενώ τα λαχταριστά burgers regular ή smashed, είναι χτισμένα εξ’ ολοκλήρου πάνω σε in house παρασκευές, για να τα ευχαριστηθείς στο μέγιστο.

    Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του Lot 51. Κι η ομάδα του πάντα φροντίζει να παραμένει ακαταμάχητο. Το αποτέλεσμα; Τα χαμόγελα όλων αυτών των ανθρώπων που γεμίζουν με την ενέργεια τους την πλατεία και συμπληρώνουν αυτόν τον ιδιαίτερο παλμό που γεννιέται και αναγεννιέται συνεχώς εδώ, μέσα από τις γεύσεις τα ακούσματα και το μοίρασμα στιγμών που πάντα σου μένουν. 

    Lot51 
    Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Αθήνα, τηλ. 6937337066 
    lot-51.gr | Facebook | Instagram | TikTok

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ηλιούπολη: Η πόλη του ήλιου, με τις πολλές πλατείες και το απέραντο πράσινο

    Η Ηλιούπολη (η πόλη του ήλιου) έχει άλλο αέρα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ανοιχτοί, ο ήλιος μπαίνει παντού...

    Τα Πετράλωνα, με τη δική τους ξεχωριστή κοσμογονία, γαστρονομία και διασκέδαση

    Σήμερα, αν ψάχνεις για ένα αστικό τμήμα της πόλης, που όχι μόνο διατηρεί αλλά αναζωοπυρώνει την ατμόσφαιρα της παλιάς...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot