spot_img
More

    Lovely Days: Ανανεωμένο και δυναμικό, για κάθε στιγμή της ημέρας, στο Περιστέρι

    Μια παρέα που ξέρει από specialty καφέ, πριν καμιά διετία έστησε ένα μεγάλο σαλόνι για όλους τους λάτρεις του, πασπαλίζοντάς το με πολύ νόστιμο brunch και comfort food, after office επιλογές σε κρασί και ποτό και μουσικά DJ sets από νωρίς το απόγευμα. Το όραμα; Να κάνουν την μέρα σου κυριολεκτικά lovely, κάτι που πλέον τους κατατάσσει επάξια στα πιο friendly και feelgood μαγαζιά του Περιστερίου.

    Με την ασίγαστη δημιουργικότητα των ανθρώπων που μονίμως θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στους επισκέπτες τους, η ομάδα του Lovely Days πρόσφατα έκανε ολική επαναφορά στις προτάσεις του μενού της, με sharing λογική, φρέσκιες επιλογές στο brunch, τα cocktails, αλλά και με bar food που είναι «γεμάτο» και χορταστικό φαγητό και όχι κάτι απλό και τετριμμένο. Ό,τι πιο όμορφο δηλαδή για να συνοδεύσει τις ζεστές μέρες του «έξω» του καλοκαιριού.

    Η καλή αρχή γίνεται σταθερά με ποιοτικό καφέ – house blend αλλά και guest μονοποικιλιακούς – ενώ στα new entries της πρωινής ζώνης, θα βρεις υπέροχα αυγά Ιμάμ με προζυμένιο ψωμί, μελιτζανοσάλατα, αυγά ποσέ, ντοματίνια, φέτα και κρέμα από πιπεριές Φλωρίνης, νέες ομελέτες κι ένα εξαιρετικό αυγό μελάτο, με τραγανή κρούστα, γάλα, τσίλι, τραχανά και φέτα ψητή, κλασσικές συνταγές από την παράδοση, εντελώς ανανεωμένες δηλαδή και με ελληνικό touch.

    Σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, ήδη από την όψη του και το design του που δεν κρύβεται. Ο χώρος περιτριγυρίζεται από γυάλινες επιφάνειες οι οποίες εκμεταλλεύονται το φυσικό φως, συνδέοντας ταυτόχρονα τους επισκέπτες με τον ρυθμό της γειτονιάς. Κάτω καλογυαλισμένο μωσαϊκό, πάνω σκανδιναβισμός από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα μιξαρισμένος με στοιχεία νεο-καφενείου, μια τεράστια μαρμάρινη μπάρα, pop ντεκό και γήινες τονικότητες σε άκρως φιλόξενο περιτύλιγμα. 

    Ας υποθέσουμε τώρα πως είστε μια παρέα που κάποιοι αγαπάνε την μπίρα και κάποιοι άλλοι δεν πεθαίνουν: εδώ και οι 2 θα μείνουν απολύτως ικανοποιημένοι αφού τόσο οι επιλογές σε μικροζυθοποιία, όσο και η ανανεωμένη κάρτα με τα cocktails έχει κάτι για τον καθένα ξεχωριστά. Επίσης το σουβλάκι κοτόπουλο με πιτάκια και μαγιονέζα ντομάτας ή τα κεφτεδάκια με μοσχαρίσιο κιμά, πατάτες τηγανητές, παρμεζάνα και σως γιαουρτιού θα σας κάνουν να αναφωνήσετε αντανακλαστικά «άλλη μια γύρα», αφού είναι όλα πεντανόστιμα. 

    Είναι ένα μαγαζί τόσο ανεπιτήδευτο, τόσο χαλαρό, που σχεδόν σου γεννά την επιθυμία να βγάλεις τα παπούτσια σου, να καθίσεις οκλαδόν στις άνετες μεταλλικές του καρέκλες, να πάρεις στο χέρι σου ένα ποτήρι και να χάσεις την αίσθηση του χρόνου κουβεντιάζοντας μέχρι αργά το βράδυ. Αν αυτό δεν είναι lovely, τότε δεν ξέρουμε τι είναι! 

    Lovely Days 
    Σοφοκλή Βενιζέλου 42 & Κολοκοτρώνη, Περιστέρι, τηλ. 2105748048 
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Η απόλυτη wish list για τέλειες γιορτές στην Αθήνα

    Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

    4 μέρη για αυθεντική κρητική κουζίνα στην Αθήνα

    Η κρητική γαστρονομία έχει κυκλώσει για τα καλά κάθε όχθη της πόλης, με ένα άρωμα πατρίδας που φαίνεται να...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot