spot_img
More

    Ο θαυμαστός κόσμος της Ασιατικής κουζίνας με την ποιοτική υπογραφή του Nama στην Αγία Παρασκευή

    Η ασιατική κουζίνα, εξωτική και γευστικά ιδιαίτερη, εκπέμπει μια αίσθηση μυστικισμού, που σε τραβάει να τη γνωρίσεις σε κάθε της έκφανση και λεπτομέρεια. Για τους περιηγητές των εξωτικών γεύσεων, το Nama στην Αγία Παρασκευή, δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο μέσα από πιάτα που κρύβουν μια ιστορία, μια ματιά στο παρελθόν αλλά και στις παραδόσεις τόπων όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, το Βιετνάμ και σε καλεί έστω για μια στιγμή να βαδίσεις στα μονοπάτια της Ασιατικής Ηπείρου, με κάθε σου αίσθηση.

    Κι όλα αυτά, από το μακρινό 1991 που το sushi κυκλοφορούσε μόνο στις σάλες των μεγάλων ξενοδοχείων και δειλά δειλά άρχισε να γίνεται εμμονή στους θιασώτες του κινέζικου μινιμαλισμού και στους κοσμοπολίτες και επωνύμους της πόλης. Ένα από τα πρώτα εστιατόρια που σταχυολόγησαν «ασιατικά», και σίγουρα ένα από τα καλύτερα μέχρι σήμερα.

    Με το που διέρχεσαι στον πολύ προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο του Nama, αμέσως η ατμοσφαιρική και χαλαρωτική του αύρα σε αγκαλιάζει και σε παρασέρνει να αποκοπείς από τον έξω κόσμο και να γίνεις κομμάτι μια μυσταγωγικής διαδικασίας με επίκεντρο τις ιδιαίτερες γεύσεις.

    Ο ιδιοκτήτης Νίκος Τσουρέκας, έχει φροντίσει ώστε το μενού να συναρπάζει μέσα από την εξαιρετική του ποιότητα αλλά και τους υπέροχους συνδυασμούς και η περιποίηση υψηλού επιπέδου να χαρίζει σε κάθε επισκέπτη μια όμορφη, ιδιαίτερη και εξωτική βραδιά που μένει αλησμόνητη.

    Κάθε πιάτο στο μενού, είναι μια ζωντανή απόδειξη πως μικρά θαύματα συμβαίνουν, ενώ η τεράστια ποικιλία σε sushi rolls θα σε συναρπάσει με τις πολυδιάστατες και πρωτότυπες επιλογές, καθεμία με τη δική της ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία να σε κερδίζει.

    Σαλάτες και ορεκτικά ανοίγουν με ιδανικά, ένα καθόλα εντυπωσιακό γεύμα, ενώ τα κυρίως πιάτα με βάση κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, θαλασσινά, πάπια ή λαχανικά, αναδεικνύουν τη βασική ύλη σε ένα αποτέλεσμα όπου θριαμβεύει η ασιατική παράδοση και προσφέρουν απόλαυση στο έπακρον. 

    Το Nama, με τη χαλαρωτικά ήρεμη ατμόσφαιρά του, καταφέρνει να σε αποσυμπιέσει και να ρίξει τους έντονους εξωτερικούς ρυθμούς, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό τραπέζι μέσα από τη διαδικασία μοιράσματος ενός ανεπανάληπτου γεύματος. Από την άλλη, αν η διάθεση επιτάσσει απόλαυση σε συνθήκες σπιτιού, αναλαμβάνει να μεταφέρει στο χώρο σας, όλη τη μαγεία του, κλεισμένη στις ειδικές, πιστοποιημένες για delivery συσκευασίες του.

    Φτάνοντας στην ολοκλήρωση του γεύματος και απολαμβάνοντας ένα δροσερό cocktail, το βλέμμα σου περιπλανάται στο χώρο, οι αισθήσεις σου λαμβάνουν την ιδιαίτερα θετική ενέργεια που αναπτύσσεται ανάμεσα στους φιλοξενούμενους του Nama. Αντιλαμβάνεσαι άμεσα την υπέροχη σχέση που χτίζεται χρόνο με το χρόνο με τον ολοένα αυξανόμενο κόσμο που συρρέει για να γευτεί μικρά καθημερινά θαύματα ασιατικής γαστρονομίας και ξέρεις ότι η καρδιά σου ανήκει πλέον έδώ.

    NAMA | Chinese Restaurant And Sushi Bar
    Κύπρου 50, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106007779
    www.nama.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα 10+2 καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα: Εκεί όπου η τέχνη συναντά την απόλαυση

    Το καλό γλυκό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ένα πάντρεμα φυσικών και μεταφυσικών στοιχείων, μια αλχημία απαιτητική, που προϋποθέτει...

    Βριλήσσια – Μελίσσια: Ανερχόμενα και συναρπαστικά

    Αν η Πεντέλη είχε θάλασσα, τότε το παραλιακό της μέτωπο θα ήταν τα Βριλήσσια και τα Μελίσσια. Οι δυο...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot