spot_img
More

    Anime vibes κι η Ασιατική κουζίνα όπως δεν την έχεις ξαναγευτεί, στο One Piece Sushi and Noodle Bar

    Τα Anime κρύβουν μια ολόκληρη κουλτούρα, που αν σε αγγίξει με τη μαγεία της, μπαίνεις σε ένα άλλο κόσμο, συναρπαστικό και πολύ διαφορετικό από τη δυτική αισθητική, που πραγματικά γίνεται κόλλημα και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφήνει το στίγμα του.

    Κάπως έτσι και το πολυσυζητημένο One Piece, γνωστό ακόμα και στους μη μυημένους στο είδος, έχει κατακτήσει τον κόσμο, μέσα από την ιστορία των Luffy, Roronoa Zoro, Tony Tony Chopper, Sanji και των υπόλοιπων Straw Hat Pirates, που μέσα από την αναζήτηση του θησαυρού One Piece, προσπαθούν ο καθένας ξεχωριστά να κατακτήσει το όνειρό του κι όλοι μαζί να βοηθήσουν τον Luffy να γίνει ο βασιλιάς των Πειρατών.

    Μια μικρή πύλη για να περάσεις στον μικρόκοσμο του πολυαγαπημένου anime με τον πιο γαργαλιστικά νόστιμο τρόπο, βρίσκεται στη συμβολή Ηλία Ηλιού 6 και Μενεκράτους 39 κι υπόσχεται περιπετειώδεις γευστικές ανακαλύψεις, αλλά και δυνατά good vibes!

    Το One Piece Sushi and Noodle Bar δημιουργήθηκε σαν ιδέα πριν από περίπου δυο χρόνια, βασισμένο στη φιλοσοφία του anime, από τρεις φίλους που επίσης με στόχο να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, ένωσαν τις δυνάμεις και τις ιδιαίτερες δεξιότητές του ο καθένας, ώστε να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο για τα δεδομένα της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας anime themed restaurant, που θα ενώνει όλους τους anime fans μέσα από ένα ταξίδι γευστικής αναζήτησης.

    Στον μικρό φανταστικό κόσμο του One Piece Sushi and Noodle Bar σε υποδέχεται ένα εντυπωσιακό mural του Ζoro στο εξωτερικό, ενώ παντού θα βρεις σχετικά memorabilia που κάθε anime fan έχει ή θα ήθελε να έχει στη συλλογή του, ενώ αρκετά πιάτα στο μενού είναι βασισμένα κι εμπνευσμένα από διάφορους χαρακτήρες του Anime κι έχουν πάρει τα ονόματα τους από τους ήρωες της ιστορίας. 

    Με street food φιλοσοφία, αλλά και με ένα τρομερά υψηλό επίπεδο ποιότητας, το μενού έχει όλο τον αέρα της Ασιατικής κουλτούρας, με ένα διακριτικά ευρωπαϊκό twist που το κάνει πιο προσιτό προς όλα τα γούστα. Σε κάθε περίπτωση εδώ θα γευτείς κάτι διαφορετικό και θα σου δημιουργηθεί η διάθεση να δοκιμάσεις κυριολεκτικά τα πάντα.

    Κάθε επιλογή, από τα Ramen, τα Poke Bowls, τα bao buns και τις σαλάτες σου δείχνει εξαρχής την εξαιρετική ποιότητα των υλικών αλλά και τη μαγειρική ικανότητα του δημιουργού και σου ανοίγει την όρεξη για να βουτήξεις ακόμη πιο βαθειά στις πολύ ξεχωριστές γεύσεις που σερβίρονται ομολογουμένως με πολύ ξεχωριστό και fun τρόπο.

    Ανεπανάληπτα Noodles και Fried rice του ονείρου με must try τα Noodles sweet and sour chicken (με λάχανο, καρότο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκι, baby corn και μανιτάρια λευκά) κι οπωσδήποτε το Bacon Fried rice (με λάχανο, καρότο, κολοκυθάκι, κόκκινες – πράσινες πιπεριές, καλαμπόκι, αυγό τηγανητό, soya sauce), μια αποκάλυψη που εγγυημένα, δύσκολα θα ξεχάσεις.

    Μεγάλη ποικιλία από Sushi, με μια γευστική παλέτα πέραν από τα τετριμμένα, που δεν μπορεί παρά να ενθουσιάσει. Καθένα roll έχει τον δικό, του ενδιαφέροντα συνδυασμό υλικών και όλα μαζί κάνουν το One Piece Sushi and Noodle Bar, το αγαπημένο σποτ για Ασιατική κουζίνα. Τηγανητό Punk Hazard Roll (με panko, τόνο, πικάντικη μαγιονέζα, αγγούρι, φρέσκα κρεμμυδάκια και σόγια sweet chilly) Mero Mero No Mi (με αγγούρι, αβοκάντο, σολομό, passion fruit den miso και lime) αλλά και πιο οικεία maki, uramaki, shashimi, tataki και nigiri rolls που οπωσδήποτε θα λατρέψεις.

    One Piece Sushi & NoodleBar
    Ηλία Ηλιού 6 & Μενεκράτους 39, Νέος Κόσμος, τηλ. 2162023272
    TikTok | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Τι καινούργιο λέει το φλιτζάνι στα specialty coffee shops της Αθήνας

    Στην εποχή μας ο καφές αυτοπροσδιορίζεται από υψόμετρα και μικροκλίματα, είναι μια οικουμενική γλώσσα, μια συνθήκη ειρήνης, μια ιεροτελεστία...

    10+2 κορυφαία barber shops στην Αθήνα για το απόλυτο grooming

    Στο εγγύς παρελθόν, κάτι μαγικό συνέβαινε στα μπαρμπέρικα. Ένας μοναδικός δεσμός αναπτυσσόταν μεταξύ του μπαρμπέρη και του πελάτη του,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot