spot_img
More

    Διαμονή με υψηλές προδιαγραφές, στο Orion Tinos για αξέχαστες διακοπές

    Κάθε απόδραση από την καθημερινότητα είναι μια πολύτιμη ευκαιρία να προσφέρουμε στον εαυτό μας εξτρά φροντίδα και να τον καλομάθουμε στις ανέσεις που χαρίζουν ανεμελιά και ταυτόχρονα αποσυμφορίζουν από την πίεση μιας ολόκληρης χρονιάς.

    Σε απόσταση λιγότερη του χιλιομέτρου από τη χώρα της Τήνου και το λιμάνι της, το Orion Boutique Suites, είναι η νέα ηχηρή άφιξη στον τομέα φιλοξενίας, που υπόσχεται διαμονή υψηλών προδιαγραφών, απαράμιλλης ποιότητας και άνεσης.

    Υπέροχο κτίσμα νεοκυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και μινιμαλιστικής αισθητικής, εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον επιτρέπει στον επισκέπτη να έρθει σε πλήρη επαφή με το Τηνιακό τοπίο, προσφέροντας εξαιρετική θέα στον υδάτινο ορίζοντα του Αιγαίου που απλώνεται ολόγυρα.

    Αποτελείται από συνολικά τέσσερις σουίτες, η καθεμιά με τη δική της ομορφιά, αυτόνομη πισίνα με σκιά, ξεχωριστή είσοδο κι αυλή, στοιχεία που διασφαλίζουν άνεση, ησυχία κι ιδιωτικότητα. Οι τρεις σουίτες εξυπηρετούν δυο άτομα και διαθέτουν εξωτερικό jacuzzi, ενώ η τέταρτη διαθέτει εσωτερικό jacuzzi και δυνατότητα φιλοξενίας ως τεσσάρων ατόμων.

    Πέραν των ανέσεων που προσφέρουν οι χώροι, μια σειρά σύγχρονων υπηρεσιών κάνει τη διαμονή ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη, τιμώντας στο έπακρο τον όρο φιλοξενία. Το πιο όμορφο ξύπνημα είναι αυτό που σε βρίσκει να απολαμβάνεις πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι ή στην ηρεμία της ιδιωτικής σου πισίνας, ενώ το rooftop προσφέρεται για την απόλαυση μιας ρομαντικής στιγμής, αγναντεύοντας την απεριόριστη θέα.

    Ιδιωτικό parking, electric car charger, οικολογικά ποδήλατα Coco-Mat αλλά και παροχές που υποστηρίζουν οικογένειες με βρέφη και μικρά παιδιά, είναι ένα μικρό δείγμα της δυναμικής του Orion, που δίνει μια νέα, πιο σύγχρονη εκδοχή στον ξενοδοχειακό τομέα στο νησί, με προσανατολισμό στην ποιότητα.

    Στην καρδιά των Κυκλάδων το Orion θα κερδίσει μια θέση στη δική σου καρδιά, χαρίζοντας σου στιγμές ανεκτίμητης αξίας, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σου. Εσύ απλά χαλαρώνεις κι απολαμβάνεις την πολυτέλεια της απόλυτης ηρεμίας στη σουίτα σου.

    Orion Boutique Hotel
    Λεωφόρος Σταυρού – Κιονίων, Τήνος, τηλ. 2283022016
    www.oriontinos.com

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Η Αθήνα σε τροχιά καλοκαιριού. Οι πιο cool προορισμοί του κέντρου

    Μια πόλη, χιλιάδες διαφορετικές επιλογές. Όσο παράξενος και να’σαι με την έξοδο των ονείρων σου, το βέβαιο είναι πως...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot